Οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Δρ. Οδυσσέα Κοψιδά, Instructor in Business Management & Statistics του School of Business του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με αντικείμενο τις μορφές αγοράς ανά επαγγελματικό κλάδο και ειδικότητα.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Campus Περιστερίου, παρουσία των σπουδαστών των ειδικοτήτων Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Λογιστικής και Logistics. Την ομιλία προλόγισαν ο Director του Campus Περιστερίου, Αλέξιος Ματάρ και ο Director της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Σπύρος Τρουμπέτας.

 

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας στο αμφιθέατρο του Campus Περιστερίου

 

 

Στην ομιλία αναλύθηκαν μέσω μελετών περιπτώσεων (case studies) οι βασικές μορφές αγοράς (Μονοπώλιο, Ολιγοπώλιο), καθώς και οι μορφές ανταγωνισμού. Στη συνέχεια, έγιναν αναφορές στην αναποτελεσματικότητα αγοράς, τις εξωτερικότητες και τα δημόσια αγαθά με παραδείγματα από την εθνική και παγκόσμια οικονομία.

Με την ομιλία αυτή εγκαινιάζεται ο κύκλος δράσεων του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας για το τρέχον σπουδαστικό έτος 2021-2022, ο οποίος περιλαμβάνει, εκτός από σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις, προσκλήσεις διακεκριμένων στελεχών και εκδηλώσεις δικτύωσης των σπουδαστών με την αγορά εργασίας.

 

Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ