Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, οι σπουδαστές του Τομέα της Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εξόρμησης της Σχολής.

 

Κατά τη διάρκεια ξενάγησης των σπουδαστών Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Βουλή των Ελλήνων

 

Η Βουλή των Ελλήνων επιλέχθηκε ως εκπαιδευτικός προορισμός καθώς, αφενώς αποτελεί το ύψιστο σύμβολο της Δημοκρατίας της Ελλάδας, αφετέρου, από την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, φιλοξενεί την Επετειακή έκθεση της Βουλής των Ελλήνων για το 1821 «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά».

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι καθηγητές του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Δέλτα, κ. Σ. Τρουμπέτας, κ. Ι. Φωτόπουλος, κ. Ο. Κοψιδάς και κα. Π. Τσουκαλά.

 

Αναμνηστική φωτογραφία στη Βουλή των Ελλήνων

 

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο που φιλοξενεί μοναδικά εικαστικά και ιστορικά τεκμήρια, τα οποία «αφηγούνται» την πορεία των Ελλήνων προς την Ελευθερία, σύμφωνα με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

Μετά το πέρας της ξενάγησης στην έκθεση, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ως προσκεκλημένοι του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής, το προσωπικό του Γραφείο, όπου στα πλαίσια του μαθήματος του Δικαίου συζητήθηκαν τα ιδανικά και οι ιδέες της Δημοκρατίας.

 

Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Facebook και στο Instagram και μείνε ενημερωμένος για όλες τις δράσεις της Σχολής!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!