Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, οι σπουδαστές 4ου εξαμήνου Μηχανοτρονικής του Campus Περιστερίου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο κατάστημα πραγματοποίησης ρεκτιφιέ, Διαγούπης και ΣΙΑ Ε.Ε.

Τους σπουδαστές συνόδευσε ο καθηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Νικόπουλος Ηλίας.

Συνέδριο Οικονομικής Παιδείας

Τους σπουδαστές υποδέχτηκαν οι κύριοι Κώστας και Διονύσιος Διαγούπης, ιδιοκτήτες του καταστήματος. Ένα κατάστημα με 45ετη εμπειρία στον χώρο του ρεκτιφιέ.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο και οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς πραγματοποιείται η επεξεργασία των μηχανικών μερών του κινητήρα.

Συνέδριο Οικονομικής Παιδείας

Εργασίες που περιλάμβαναν την επισκευή στροφαλοφόρου άξονα, τοποθέτηση ρεκτιφιέ χιτωνίων, πλάνη κυλινδροκεφαλής, κατεργασία βαλβίδων, χρήση τόρνου για ειδικές κατασκευές, κα.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Κώστα και Διονύση Διαγούπη για αυτή την μοναδική εμπειρία που προσέφεραν στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

Η μεταφορά των μαθητών έγινε με van χορηγία της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων Voyager, του κ. Σγουράκη Ευάγγελου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία όλων απέναντι στην COVID-19, όπως αυτά ορίζονται από τις κείμενες διατάξεις.

 

Σπούδασε  Μηχανικός Αυτοκινήτων στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μπες στη Facebook page του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και δες όλες τις δράσεις του Τομέα Μηχανολογίας

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!