Επίσκεψη του Τμήματος Φωτογραφίας στο 8ο PHOTONET SPECIAL DAY

Το 8ο Photonet Special Day είναι γεγονός και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν εκεί!

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρατηρώντας όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς

 

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε το 8ο Photonet Special Day στο Royal Olympic Hotel (11:00πμ – 7:00μμ), στην αίθουσα Καλλιρόη.

Υπεύθυνος καθηγητής της συγκεκριμένης δράσης, ήταν ο κ. Ιωάννης Βαρούτης, Διευθυντής του Τομέα Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εισέρχονταν στην έκθεση με κάρτες εισόδου, ενώ τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα κατά του Covid-19

 

Οι σπουδαστές του Τμήματος Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έδωσαν το παρόν και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά (touch & feel) τα τελευταία μοντέλα των σημαντικότερων εταιριών του Imaging και παράλληλα να έχουν μια μοναδική δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη αυτών, προκειμένου να έχουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους.

Στόχος της ομαδικής εκπαιδευτικής επίσκεψης, ήταν να αποκομίσει κάθε σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση για τα νέα της αγοράς.

 

Η 8η Photonet Special day είχε μεγάλη επισκεψιμότητα προσελκύοντας τους επαγγελματίες του imaging

 

Στιγμιότυπα από την έκθεση στους χώρους του Royal Olympic Hotel

 

Σχετικά με το 8ο Photonet Special Day:

Η φωτογραφία επιστρέφει! Το πρώτο event για το Imaging στην Ελλάδα, μετά την έλευση του Covid-19 είναι γεγονός, με την υπογραφή της Nexus Publications AE, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ. Γενικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους αλλά και τους φοιτητές – σπουδαστές του μέσου.

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το  8ο Photonet Special Day 

Σπούδασε Φωτογραφία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ μαζί!