Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, οι σπουδαστές Ναυτιλιακών της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη μεγαλύτερη, διεθνή, ναυτιλιακή έκθεση που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στη χώρα μας, «Ποσειδώνια» 2022, στις εγκαταστάσεις του Athens Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο.

 

 

Τα Ποσειδώνια είναι μια αυστηρά επαγγελματική, εμπορική έκθεση και η πρόσβαση είναι αποκλειστικά για τα μέλη της Ελληνικής και Διεθνούς Ναυτιλιακής Κοινότητας.

Το γεγονός αυτό κατέστησε την επίσκεψη των σπουδαστών μας, μια σημαντική ευκαιρία για να δημιουργήσουν επαγγελματικές διασυνδέσεις, αλλά και να ενημερωθούν για το χώρο της ναυτιλίας από εξέχοντα στελέχη, μεγάλων εταιριών και σημαντικών φορέων της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η διευθύντρια Μάρκετινγκ της Varuna Marine Services, Richa Dutt Nandan, τα Ποσειδώνια αποτελούν «κύκλο επαφών και συνομιλιών μεταξύ πλοιοκτητών και παρόχων υπηρεσιών, νηογνωμόνων και κρατών σημαίας, ενώσεων και οργανισμών. Είναι ένα χωνευτήρι για παραδόσεις, ιδέες και καινοτομίες που μοιράζονται χιλιάδες εταιρείες και επαγγελματίες παγκοσμίως».

 

Κατά τη διάρκεια ξενάγησης και ενημέρωσης των σπουδαστών Διοίκησης & Οικονομίας στις εγκαταστάσεις του Athens Metropolitan Expo

 

Σημειώνεται, πως η φετινή έκθεση ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση στη μέχρι τώρα ιστορία της, καταφέρνοντας να καλύψει το σύνολο του εκθεσιακού χώρου. Συγκεκριμένα, τα Ποσειδώνια 2022 φιλοξένησαν 1.948 εταιρείες από 88 χώρες και συνολικά 24 Εθνικά Περίπτερα από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης, ο αριθμός των συνολικών συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων εκθετών, επισκεπτών και εκπροσώπων Τύπου, ξεπέρασε τα 40.000 άτομα, έναντι των 36.000 το 2018.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας, πάντα με γνώμονα την ευημερία των σπουδαστών μας.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης και οι καθηγητές του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Δέλτα, κα. Ν. Κρουσουλούδη, κ. Σ. Τρουμπέτας, κα. Π. Τσουκαλά και κ. Ι. Φωτόπουλος.

 

Αναμνηστική ομαδική φωτογραφία στην έκθεση Ποσειδώνια 2022

 

 

Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Facebook και στο Instagram και μείνε ενημερωμένος για όλες τις δράσεις της Σχολής!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!