Στο σεμινάριο Συγγραφή και Έκδοση Παραμυθιού που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι συμμετέχοντες όχι μόνο έμαθαν πώς να γράφουν ένα παραμύθι για νηπιακή ηλικία, μέχρι σκοτεινό παραμύθι ενηλίκων, αλλά είδαν το έργο τους να εκδίδεται σε μια επαγγελματική έκδοση που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία και διαδικτυακά από τις εκδόσεις iWrite.

Σεμινάριο Συγγραφή & Έκδοση Παραμυθιού:

Με εισηγητή τον μοναδικό και ταλαντούχο Σταυριανό Κιναλόπουλο, ο κάθε μαθητής έγραψε το δικό του σκοτεινό παραμύθι αφού πρώτα διδάχθηκε για τη δημιουργία ιστοριών και τον αποσυμβολισμό τους, για τα μυστικά όλων των κρυμμένων συμβόλων μέσα σε αυτά αλλά και πώς να τα χρησιμοποιεί στις δικές του φανταστικές ιστορίες. Επίσης µέσω ψυχολογικών ασκήσεων, οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν τη συναισθηµατική τους νοηµοσύνη και ήρθαν σε επικοινωνία µε το παιδικό κοµµάτι του εαυτού τους.

Διάβασε περισσότερα για τον Σταυριανό Κιναλόπουλο

Η Έλενα Αντωνέλου, μαθήτρια του σεμιναρίου Συγγραφής που εξέδωσε το παραμύθι της, αναφέρει:

Όταν εκδίδεται ένα παραμύθι, κυκλοφορεί η λαχτάρα του, επίδοξου στην περίπτωσή μας, συγγραφέα να μοιραστεί την ιστορία του. Η ιστορία όπως τη φαντάστηκε και την αποτύπωσε σε κενές σελίδες που απέκτησαν ζωή! Προ(σ)καλώ όλους και όλες να αφεθούν στα 15 σκοτεινά παραμύθια, μία συλλογική προσπάθεια 15 “σκοτεινών” σπουδαστών και ενός ακόμη πιο “σκοτεινού” δασκάλου!! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ο εκδοτικός οίκος iwrite επέτρεψαν τα παραμύθια μας να βγούν αληθινά!

 

 

Έκδοση Παραμυθιού

Όλοι οι μαθητές του τμήματος Συγγραφή & Έκδοση Παραμυθιού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην παράσταση “Ποντικοπαγίδα” της Αγκάθα Κρίστι με τον καθηγητή τους, Σταυριανό Κιναλόπουλο. Στο τέλος είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη σκηνοθέτιδα και τους ηθοποιούς της παράστασης για το μακροβιότερο θεατρικό έργο όλων των εποχών!

Σχετικά με την έκδοση: 15 Σκοτεινά Παραµύθια µε..Φωτεινές Προθέσεις:

Δεκαπέντε νέοι παραµυθάδες, στην πρώτη τους συγγραφική απόπειρα, θα µας µαγέψουν µε τις µικρές, σκοτεινές ιστορίες τους. Άλλες κινούνται σε πιο παραδοσιακά µονοπάτια και άλλες σε εντελώς σύγχρονα. Δεκαπέντε ιστορίες που ονοµάστηκαν σκοτεινές, διότι κινούνται γύρω από έννοιες της απώλειας. Απώλειας αγαπηµένων προσώπων, σχέσεων, εαυτού, ισορροπίας, χωροχρόνου, περιβάλλοντος και της ουσίας της ζωής. Η πρόθεση κάθε απώλειας είναι πάντοτε να φέρει ένα φωτεινό ξεκίνηµα. Έτσι και τα δεκαπέντε αυτά παραµύθια έχουν µόνο έναν σκοπό. Μέσα από σκοτεινά µονοπάτια να σας οδηγήσουν στο πιο φωτεινό ξέφωτο!

 

Προμηθεύσου το βιβλίο “15 σκοτεινά παραμύθια

Κλείσε και εσύ θέση στο σεμινάριο Συγγραφή & Έκδοση Παραμυθιού και δες το έργο σου να εκδίδεται!