Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η τελετή αποφοίτησης του τρίτου σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts» σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Saffron Kitchen Project.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο campus Αθήνας, από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 22 Φεβρουαρίου. Σπουδαστές από διαφορετικές χώρες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών «Basic Training in Culinary Arts», υπό την καθοδήγηση των αναγνωρισμένων Chef Κωνσταντίνου Γεωργατζά και του Chef Γιώργου Καζαντζή, Διευθυντή του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

 

Οι συμμετέχοντες έλαβαν ονομαστικές βεβαιώσεις συμμετοχής από την κ. Πικέα Κατιάννα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Στην απονομή βεβαιώσεων παρευρέθηκε η κ. Evelina Eskenazi, ιδρύτρια της Saffron Kitchen Project.

Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μέσα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που επιδιώκουν την προσφορά ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και την κατάρτιση αλλοδαπών σπουδαστών, την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και την ομαλή ένταξή τους στην εγχώρια αγορά εργασίας.

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!