Στα DELTA Tips συγκεντρώνουμε έξυπνα tips, σπουδαστικές συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες! Αυτό το μήνα, με αφορμή την πρώτη επίσημη Αργία του ακαδημαϊκού έτους, συγκεντρώσαμε για σένα όλες εκείνες τις αγαπημένες ημέρες. Ξέρουμε πόσο θα σου λείψουν τα μαθήματα, αλλά μάλλον θα βρεις τρόπο να το ξεπεράσεις!

Άνοιξε το calendar του κινητού σου και σημείωσε:

Εθνικές Γιορτές

Αυτή τη Δευτέρα είναι η Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. Καλά κατάλαβες: ΤΡΙΗΜΕΡΟ! Λίγες εβδομάδες αργότερα, η επέτειος του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου μας τα χαλάει γιατί είναι Κυριακή. Τα καλά νέα; Η Γιορτή της 25ης Μαρτίου είναι Τετάρτη, κοινώς το τέλειο break μέσα στην εβδομάδα.

Διακοπές Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα θα ξεκουραστείς αρκετά, από 21/12 μέχρι 6/1. Και μάλλον θα το χρειαστείς, αφού θα έχεις μόλις τελειώσει την περίοδο της προόδου! Άρα, είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που το έμαθες, να ψάξεις για αεροπορικά εισιτήρια, προορισμούς ή να κανονίσεις να δεις φίλους και συγγενείς που δεν έχεις το χρόνο μέσα στην καθημερινότητα.

Καθαρά Δευτέρα

Δε χρειάζεται να σου το πούμε. Είναι Δευτέρα. Άρα, άλλο ένα τριήμερο! Φέτος η Καθαρά Δευτέρα πέφτει 2 Μαρτίου. Αν βοηθήσει κι ο καιρός, θα είναι η τέλεια ανοιξιάτικη απόδραση!

Διακοπές Πάσχα

Το επόμενο μεγάλο διάλειμμα. Ισχύει ό,τι και για τις διακοπές των Χριστουγέννων, μην τα ξαναλέμε! Το Πάσχα φέτος είναι στις 19 Απριλίου κι έτσι θα έχεις δύο όμορφες ανοιξιάτικες εβδομάδες ξεκούρασης.

Πρωτομαγιά

Η Πρωτομαγιά φέτος πέφτει Παρασκευή! Άλλη μια ευκαιρία για τριήμερη εξόρμηση στη φύση για στεφάνια και ηλιόλουστες βόλτες! Ιδανική εποχή, επίσης, για ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό. Μπήκες σε σκέψεις;;

Αγίου Πνεύματος

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι πάντα Δευτέρα και φέτος αυτή η Δευτέρα είναι στις 8 Ιουνίου. Πρώτη βουτιά; Εκδρομή με τη Σχολή; Ποιος ξέρει! Το σημαντικό είναι ότι και πάλι θα καλοπεράσεις. Είναι ωραία η σπουδαστική ζωή!

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι στις περιόδους Διακοπών ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές στις ημερομηνίες. Γι αυτό, μείνε συντονισμένος και για αρχή απόλαυσε το πρώτο τριήμερο της χρονιάς!

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Facebook & Instagram για να μαθαίνεις τα πάντα.

Τι είναι τα DELTA Tips?

Τα DELTA Tips είναι μια ενότητα με χρήσιμες συμβουλές για τις σπουδές, τη φοιτητική ζωή και οτιδήποτε άλλο αφορά τους νέους.

Διαβάστε περισσότερα DELTA Tips εδώ.