Γίνε Digital Marketing Expert με τη βοήθεια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ.

Το Digital Marketing απασχολεί όλο και περισσότερο τα στελέχη όλων των βαθμίδων, αλλά και τους φοιτητές οι οποίοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του Marketing. Η μετάβαση στην “Digital Era”, η κυριαρχία του Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και οι συνολικές αλλαγές στο κοινωνικό και τεχνολογικό τοπίο, έχουν φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη των επιχειρήσεων να μπουν δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο.

The Digital Force Awakens

Η τελευταία δεκαετία έχει σηματοδοτηθεί από την εμφάνιση και ραγδαία εξέλιξη του Ψηφιακού Κόσμου. Sites, Portals, Social Media, Νέες Τεχνολογίες, Τεχνητή Νοημοσύνη, Applications. Η επικοινωνία πέρασε σε μια ψηφιακή εποχή, φέρνοντας μαζί της σαρωτικές αλλαγές. Το Digital Marketing δημιουργήθηκε ως ανάγκη των επιχειρήσεων να περάσουν στον ψηφιακό κόσμο και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους. Έκτοτε, οι εξελίξεις στο ψηφιακό Marketing και στην τεχνολογία αναπτύσσονται παράλληλα, με ταχύτατους ρυθμούς και ανοίγουν νέους, πρωτόγνωρους ορίζοντες σε καταναλωτές και επαγγελματίες.

Ι Need A (Digital Marketing) Hero

Σε μια εποχή που η επικοινωνία και η διαφήμιση έχουν γίνει digital, η ανάγκη για καταρτισμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες είναι απαραίτητη. Η ζήτηση σε θέσεις σχετικές με το Ψηφιακό Marketing είναι σταθερά ανοδική σε όλους τους κλάδους. Η ταχύτητα των αλλαγών καθιστά επιτακτική τη διαρκή εκπαίδευση των επαγγελματιών, ώστε να μπορούν να τις ενσωματώσουν στην επιχείρηση τους. Μέσα σε αυτό το ανταγωνιστικό επαγγελματικό τοπίο, ξεχωρίζουν οι υποψήφιοι που ενημερώνονται διαρκώς και εξελίσσουν καθημερινά τις γνώσεις τους. Ένας Digital Marketing Specialist ανανεώνει τις γνώσεις, αναζητά τα trends, εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές, αναγνωρίζει τις ευκαιρίες. Είναι πολυπράγμων, γνώστης τόσο των παραδοσιακών μέσων όσο και των νέων τεχνολογιών και ανήσυχο πνεύμα. Πόσοι τέτοιοι «ήρωες», όμως, υπάρχουν και πώς μπορείς να γίνεις ένας από αυτούς;

Σεμινάριο Digital Marketing

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ έχει δημιουργήσει το πληρέστερο Σεμινάριο, ώστε να γίνεις ένας Digital Marketing Hero σε μόλις 45 ώρες! Μάθε τα πάντα για το Google Adwords και Google Analytics, για το SEO και τις Βέλτιστες Πρακτικές, καθώς και για τα Facebook Ads και το Content Marketing. Ένα εντατικό σεμινάριο, που συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εξάσκηση. Ο εισηγητής, Γιώργος Χατζηιωάννου, δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του Digital Marketing τα τελευταία 8 χρόνια. Είναι πιστοποιημένος ως Google Adwords Qualified Individual και Professional Internet Marketer από το Web Ceo University. Μαζί, θα ξεκινήσετε από τα βασικά και θα φτάσετε μέσα από την πρακτική εξάσκηση στο στήσιμο της δικής σου καμπάνιας!

Το Σεμινάριο Digital Marketing ξεκινά στις 08/05/2019 και οι θέσεις είναι περιορισμένες! Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Εξερεύνησε τα Σεμινάρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ εδώ.