Ένα σούπερ fun διήμερο γεμάτο θεματικά projects, εντυπωσιακές εμφανίσεις, διαγωνισμούς, τουρνουά και ατελείωτο gaming, με την υπογραφή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το No1 gaming event, Gameathlon Summer 2022,  στο οποίο συμμετείχε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για 3η συνεχή χρονιά ως Χορηγός Εκπαίδευσης.

 

Η ομάδα του School of Beauty του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ live στην κεντρική σκηνή του Gameathlon 2022 στο Tae Kwon Do

 

Η ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μια ακόμα χρονιά, κέρδισε τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας μοναδικά projects που ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους επισκέπτες, gamers και cosplayers στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do.

Ήταν για όλους ένα σούπερ fun διήμερο γεμάτο ενέργεια, χρώματα, φρέσκο παλμό, τουρνουά και performances σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο και κατάμεστο χώρο! 

Στο υπερσύγχρονο Cosplay – Makeup Station του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live δημιουργικά projects και mind-blowing cosplays, να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς και να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία photoshooting από επαγγελματίες φωτογράφους!

 

Συμμετέχοντες Cosplayers φωτογραφήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Η ομάδα του School of Beauty του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δημιούργησε δύο εντυπωσιακά SFX & makeup cosplays που παρουσιάστηκαν live στο main stage του Gameathlon.

Οι επισκέπτες παρακολούθησαν live, βήμα προς βήμα, τις τεχνικές bodypainting και creature SFX για τη δημιουργία του τελικού αποτελέσματος, μετά από 6 ώρες προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα, σπουδαστές και απόφοιτοι της Σχολής Ομορφιάς και Αισθητικής, με έμπνευση από τους υπερήρωες της Marvel, δημιούργησαν την ηρωίδα – Scarlet Witch χρησιμοποιώντας τεχνικές face & body painting.

 

Κατά την live προετοιμασία της Scarlet Witch στο Cosplay – Makeup Station του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Αριστερά: Παρουσίαση στο main stage και φωτογράφιση του project “Scarlet Witch” / Δεξιά: Οι σπουδάστριες της Σχολής Αισθητικής με τη Director of School of Beauty, Σοφία Μελαμπιανάκη

 

Τη δεύτερη ημέρα, στο Cosplay – Makeup Station του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, η ομάδα του School of Beauty παρουσίασε τον χαρακτήρα των Marvel Comics – Venom – χρησιμοποιώντας SFX τεχνικές και face & body painting.

 

Κατά τη διάρκεια της live διαδικασίας του bodypainting και creature SFX για το project “VENOM”

 

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους αμέτρητους παρευρισκομένους, αλλά και διοργανωτές, θέλοντας όλοι μία φωτογραφία μαζί του!

 

Face painting και SFX από τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και την Head Makeup Instructor, Ελεάνα Δημοπούλου

 

Οι σπουδάστριες επέδειξαν το υψηλό επίπεδο των δυνατοτήτων τους, υπό την καθοδήγηση της Head Makeup Instructor του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κας Ελεάνας Δημοπούλου, και υπό την επίβλεψη της Director of School of Beauty, κας Σοφίας Μελαμπιανάκη.

 

Αριστερά: Παρουσίαση και φωτογράφιση του project “Venom” / Δεξιά: Οι σπουδάστριες της Σχολής Αισθητικής με τη Director of School of Beauty, Σοφία Μελαμπιανάκη

 

Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβαν οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Δημήτρης Μανώλης και Τάσος Αφένδρας, καθώς και ο  Director of School of Arts, κ. Ιωάννης Βαρούτης.

 

Ένα event με τρομερό παλμό και μία εμπειρία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες! 

 

Δες όλα τα στιγμιότυπα από την εκδήλωση και κατέβασε φωτογραφίες ΕΔΩ (Download password: 2098)

 

 

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Στόχος των δράσεων της Σχολής Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, είναι όλοι οι σπουδαστές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι να εφαρμόσουν τη θεωρητική εκπαίδευση στην πράξη.

 

Σπούδασε ΕΔΩ μία από τις 52 ειδικότητες αιχμής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ζήσε το απόλυτο #DELTAEXPERIENCE

Δες όλες τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στο GAMEATHLON 2022 στη Facebook page μας 

Ακολούθησέ μας στο Instagram και μείνε ενημερωμένος για όλες τις δράσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!