Οι σπουδαστές του Τμήματος Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Σχολής Τεχνών και καθηγητή, κ. Ιωάννη Βαρούτη, επισκέφθηκαν το 9ο Photonet Special Day, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel στο κέντρο της Αθήνας.

Έκει είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να αλληλεπιδράσουν (touch & feel) με τα τελευταία μοντέλα του Imaging, ανακαλύπτοντας παράλληλα τις νέες υπηρεσίες και παροχές που προσφέρονται από τις εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση.

Στο post event της εκδήλωσης, οι σπουδαστές παρακολούθησαν δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια. Αρχικά, ο φωτογράφος και Ambassador της Fujifilm Hellas, κ. Ανδρέας Καμουτσής, υλοποίησε ένα πολύ όμορφο και διαδραστικό σεμινάριο, στο οποίο παρουσίασε δείγματα της δουλειάς του και μύησε τους συμμετέχοντες στις τεχνικές, καθώς και στην φιλοσοφία της φωτογραφίας δρόμου.

 

 

Στην συνέχεια, ο εισηγητής κ. Μωρίς Γκορμεζάνος, Ιδρυτής & Υπεύθυνος Παραγωγής της M21 FILMS, ξεκίνησε μία παρουσίαση-ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στον κλάδο της εναέριας φωτογραφίας και κινηματογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της σύζευξης FPV drones και κινηματογραφικού εξοπλισμού σε οπτικοακουστικές παραγωγές μεγάλου προϋπολογισμού.

 

 

Τέλος, κατά την διάρκεια του 9ου Photonet Special Day, ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού YOUR BEST PHOTO 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από 450 συμμετοχές, δύο σπουδάστριες φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ξεχώρισαν, οι φωτογραφίες των Δανάη Καραχάλιου και Νάγιας Μοϊντίνη επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή στις TOP 60 εικόνες του διαγωνισμού. Well done ladies!!!

Σπούδασε Φωτογραφία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!