Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εταιρείας PHOTOZONE στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, κ. Ηλίας Διακουμάκος, παρουσίασε στους σπουδαστές φωτογραφίας διάφορα αξεσουάρ, φωτογραφικά είδη.

 

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της εταιρίας και να καταλάβουν ποιες θα είναι οι ανάγκες που θα προκύψουν σε ένα σύγχρονο φωτογράφο, μετά την ολοκλήρωση του βασικού κορμού των σπουδών τους.

 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε live προσομοίωση φωτισμού ενός πορτραίτου με προϊόντα της εταιρείας NANLITE.

Για τους σπουδαστές και απόφοιτους των σχολών ΔΕΛΤΑ, η εταιρεία PHOTOZONE προσφέρει συγκεκριμένες αποκλειστικές εκπτώσεις για όλα τα προϊόντα της.

Λίγα λόγια για την PHOTOZONE

Η ΡΗΟΤΟΖΟΝΕ ιδρύθηκε πριν από 15 περίπου χρόνια από επαγγελματίες φωτογράφους κάνοντας μεταπώληση φωτογραφικών ειδών και αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση της BENRO στην Ελλάδα. Σταδιακά προστέθηκαν και άλλες εταιρείες στη γκάμα των αντιπροσωπειών της, και σήμερα εκτός από την BENRO (τρίποδα/τσάντες), είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των: TAMRON (φακοί), ΤΟΚΙΝΑ (φακοί), ΗΟΥΑ (φίλτρα), ΚΕΝΚΟ (δακτύλιοι προέκτασης/teleconverter/ κυάλια), Lowepro (φωτογραφικές τσάντες), Tenba (φωτογραφικές τσάντες), Nanlite (φωτιστικά LED), Joby (ευέλικτα τρίποδα/βάσεις κινητών/καλώδια φόρτισης/φορτιστές), JJC/Kiwifotos (γενικά φωτογραφικά αξεσουάρ). Παράλληλα, διαθέτει και τα μικρόφωνα της Boya.

Σπούδασε Φωτογραφία στη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, InstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!