Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τη Saffron Kitchen Project, μετά την επιτυχημένη πρώτη εκπαιδευτική διαδικασία, διοργάνωσε από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου το δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts».

 

Ομαδικές φωτογραφίες των καταρτιζόμενων από την Τελετή Αποφοίτησης του σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts»

 

Σκοπός της δράσης αυτής, είναι να δώσει τη δυνατότητα σε πρόσφυγες και μετανάστες να αποκτήσουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση καθώς και να αναπτύξουν τεχνικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και την αγορά εργασίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και η συνεργασία με την Saffron Kitchen Project ανανεώνεται και για το νέο έτος, όπου θα πραγματοποιηθεί και τρίτος κύκλος σεμιναρίων με σκοπό την προσφορά αυτής της δυνατότητας για μάθηση και επαγγελματική κατάρτιση σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θέτει όλο και υψηλότερους στόχους, στηρίζοντας έμπρακτα το όραμα για μια κοινωνία, όπου κάθε ενήλικας θα μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

 

Κατά τη διάρκεια της απονομής των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κιούση, Διευθυντή του ΚΔΒΜ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την κα. Κατιάννα Πικέα και τον chef Γεωργατζά Κωνσταντίνο

 

Στην τελετή αποφοίτησης παρευρέθηκε η κα. Evelina Eskenazi, ιδρύτρια της Saffron Kitchen Project. Οι εκπαιδευόμενοι παρέλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης που πιστοποιεί τις γνώσεις και την πρακτική εκπαίδευση που έλαβαν από τους διακεκριμένους Chef Γεωργατζά Κωνσταντίνο, Μπρατσολιά Ιωάννη, Οικονόμου Λαέρτη και Σωτήρχο Στέφανο.

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!