Ένα αναπόσπαστο κομμάτι των εκπαιδευτικών τεχνικών που χρησιμοποιούνται στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι οι επισκέψεις επαγγελματιών κάθε κλάδου και η μεταφορά εμπειριών και γνώσεων τους στους σπουδαστές.

Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης διοργανώνονται στη διάρκεια του έτους ομιλίες «Talk to the Expert», όπου επαγγελματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων παρουσιάζουν την επαγγελματική τους διαδρομή, την κατάσταση του κλάδου που δραστηριοποιούνται, αλλά και τις απαραίτητες δεξιότητες που αναζητούν από τους νέους συνεργάτες τους.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Κουτά Παναγιώτη στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Ο Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον κ. Κουτά Παναγιώτη, στέλεχος της λογιστικής εταιρείας ACNT, ο οποίος αναφέρθηκε στο προφίλ, το ιστορικό, αλλά και τη στρατηγική της εταιρείας.

Στη συνέχεια, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με τον κλάδο της λογιστικής, τις προκλήσεις του επαγγέλματος, καθώς και το μέλλον της ειδικότητας.

 

Αναμνηστική ομαδική φωτογραφία με τον φιλοξενούμενο ομιλητή κ. Κουτά Παναγιώτη, τον Διευθυντή του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας, κ. Τρουμπέτα Σπύρο και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στις ψηφιακές προκλήσεις και το μετασχηματισμό της οικονομίας, αλλά και σε νέους ανερχόμενους κλάδους και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά.

 

 

 

Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Facebook και στο Instagram και μείνε ενημερωμένος για όλες τις δράσεις της Σχολής!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!