Ένας ακόμη κύκλος του σεμιναρίου Brow Microblading ολοκληρώθηκε επιτυχώς!

Το σεμινάριο Tattoo Φρυδιών πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιπποκράτους 22, με εισηγήτρια την κα Κατερίνα Σαρμονικά, καθηγήτρια του ΙΕΚ Αισθητικής. Ο φιλόξενος και ειδικά διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, βοήθησε στην ομαλή διαδικασία της εκπαίδευσης.

 

Οι συμμετέχουσες του σεμιναρίου εξασκούνται πρακτικά υπό την καθοδήγηση της κας Σαρμονικά

 

Οι συμμετέχουσες – μαθήτριες αρχικά διδάχτηκαν την θεωρία της απόλυτης αληθοφανούς μεθόδου «τρίχα- τρίχα», που αφορούσε την υγιεινή,  την χρωματολογία, την εξουδετέρωση, την ανατομία δέρματος και τη μορφολογία προσώπου – ματιών.

 

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης σε μοντέλα

 

Στη συνέχεια αναλύθηκαν τα κατάλληλα προϊόντα της συγκεκριμένης τεχνικής, καθώς και οι μέθοδοι μάρκετινγκ, φωτογράφισης, τιμολόγησης, προώθησης και μικρά μυστικά στις μέτρησης του σχεδιασμού των φρυδιών.

 

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε μοντέλα και συμμετέχουσες και πραγματικά το λάτρεψαν!

 

Έπειτα, οι συμμετέχουσες εξασκήθηκαν πρακτικά με ασκήσεις σε χαρτί,  latex «δέρμα» και φυσικά μοντέλα σε πραγματικές συνθήκες,  καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα οκτώ  διαφορετικές περιπτώσεις εφαρμογών.

Με το πέρας του σεμιναρίου, όλες οι συμμετέχουσες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

Δες όλα τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες όλες τις φωτογραφίες από τη δράση στο σχετικό album στο Facebook

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram και δες όλες τις δράσεις μας

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!