delta-life-blog

Εσύ ξέρεις πως να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου; Online Σεμινάριο

Time Management – Online Σεμινάριο για τη Διαχείριση Χρόνου: Εκπαιδεύσου μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα και μάθε πώς να βρίσκεις χρόνο για εσένα!

> Υλοποίηση: 15 Απριλίου 2021 | 6:00 PM – 7:00 PM 

Time Management: Το πρόγραμμά μας είναι γεμάτο και ο όγκος των εργασιών που έχουμε να διαχειριστούμε καθημερινά, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις μας, επηρεάζουν την παραγωγικότητά μας και συχνά οδηγούν σε υπερκόπωση.

Σε ένα περιβάλλον γεμάτο ερεθίσματα, το να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παρόν είναι αληθινή πρόκληση. Συνήθως, η προσοχή μας διασπάται και επηρεάζεται η ικανότητά μας να θέτουμε σωστές προτεραιότητες.

Η λύση δεν είναι να δουλεύουμε περισσότερο, αλλά να χρησιμοποιούμε στρατηγικές που θα κάνουν τη ζωή μας απλούστερη, αξιοποιώντας τον χρόνο μας κατάλληλα και μειώνοντας το άγχος.

Time Management: Μέσα από αυτό το διαδραστικό σεμινάριο για, θα εκπαιδευτείς κατάλληλα για τον προγραμματισμό της καθημερινότητάς σου, με στόχο την παραγωγικότητά σου.

Κλείσε τη θέση σου εδώ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενους όλων των βαθμίδων ιεραρχίας, αλλά και σε όσους πασχίζουν να τα προλάβουν όλα μέσα σε 24 ώρες.

Το Online Σεμινάριο για τη Διαχείριση Χρόνου είναι διαδραστικό και περιλαμβάνει:

  • NLP (νευρογλωσσικό προγραμματισμό)

Ασκήσεις εκμάθησης -με κύριο γνώμονα την παραγωγικότητα- για:

  • Προγραμματισμό Στόχων
  • Σχεδιασμό και Προγραμματισμό της ημέρας
  • Προτεραιοποίηση στις δουλειές και οργάνωση καθημερινότητας

Σε περιμένουμε.

Εισηγήτρια: Δρ. Εύη Προκόπη, Success Coach & Λέκτορας

time management

Η Δρ. Εύη Προκόπη είναι multicultural expert, αφού έχει ζήσει σε έξι χώρες και έχει συνεργαστεί με ανθρώπους από 58 χώρες. Έχει σημαντική εμπειρία στην εύρεση, εκπαίδευση, καθοδήγηση, διαχείριση και ηγεσία διαλειτουργικών ομάδων τόσο για πολυεθνικές εταιρείες Fortune 100 όσο και για start-ups.

Η Εύη είναι ιδρύτρια και Πρόεδρος της Cosmoleadership, Global Leadership Association, ενώ είναι η νεότερη Ελληνίδα που μίλησε ποτέ στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Project Management Institute και η μόνη Ελληνίδα που έχει μπει στη λίστα των 100 ατόμων παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο των Ανθρωπίνων Πόρων. Μάλιστα πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο 40 Under 40 της Business Elite Awards.

Ως πιστοποιημένη Αξιολογήτρια Εργασιακής ΑπόδοσηςSuccess Coach και συγγραφέας του The Success Playbook, θέλει να δώσει δύναμη στους ανθρώπους να πετύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099. Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα είναι επίσης διαθέσιμη για όλους τους συμμετέχοντες.

Διάβασε περισσότερα για το σεμινάριο εδώ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

Go to Top