>> Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία ELPEN.

Η Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία ELPEN, εντάσσεται πλέον στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η ELPEN, με πάνω από 20 χρόνια επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου, υποστηρίζει και συμβάλλει στο εκπαιδευτικό έργο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και την πρόοδο των σπουδαστών και αποφοίτων του.

Παρέχει στους σπουδαστές και απόφοιτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρακτική εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ευκαιρίες πλήρους απασχόλησης, σε συνεργασία με το πρότυπο Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ELPEN, να ξεναγηθούν στον ερευνητικό χώρο της εταιρίας και να παρακολουθήσουν εταιρικές παρουσιάσεις.

Επιπρόσθετα, ως μέλος του δικτύου συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, η ELPEN θα συμμετέχει στις καθιερωμένες Ημέρες Καριέρας που διοργανώνονται από το πρότυπο Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Λίγα λόγια για την Φαρμακευτική Βιομηχανία ELPEN:

Από το 1965 μέχρι σήμερα, η ELPEN αποτελεί μια ισχυρή και δυναμική ελληνική φαρμακευτική εταιρεία αντίστοιχη των ευρωπαϊκών φαρμακοβιομηχανιών. Διαθέτει το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Ερευνητικό & Πειραματικό Κέντρο στην Ελλάδα, με σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής αξιόπιστων Ελληνικών φαρμάκων, με θυγατρική στη Γερμανία, ενώ απασχολεί περισσότερους από 900 εργαζομένους. Έχει ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων με επίκεντρο την έρευνα, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, τη λειτουργία παραγωγικής μονάδας, τις πωλήσεις και τις εξαγωγές. Προτεραιότητα είναι η διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, η αξιόπιστη στάση απέναντι στους ανθρώπους και η προσφορά προς την Ελληνική κοινωνία.

Σπούδασε Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Φαρμάκων & Καλλυντικών στη διακεκριμένη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!