>> Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την Ελληνική Εταιρία Εμπορίας Κρεάτων Σιάκος.

Η εταιρία Σιάκος είναι πλέον αποκλειστικός συνεργάτης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για τη χορηγία των πρώτων υλών και κρεάτων υψηλής ποιότητας.

Με τη έναρξη της  συγκεκριμένης συνεργασία, η ειδικότητα Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα έχει διαρκή χορηγία κρεάτων αρίστης ποιότητας της Σιάκος και οι σπουδαστές θα μάθουν τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους αναδεικνύεται η ποιότητα των φρέσκων πρώτων υλών που έχουν στη διάθεσή τους.

Δείτε το Νο1 Online Κρεοπωλείο της Αττικής με τη μεγαλύτερη ποικιλία κρεάτων & προϊόντων – siakos.gr

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας θα συνδιοργανωθούν, από κοινού, εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους σπουδαστές και επαγγελματίες του χώρου.

Επίσης, η εταιρία Σιάκος προσφέρει στην κοινότητα των Σχολών ΔΕΛΤΑ, σε σπουδαστές, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, ειδική έκπτωση στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του ηλεκτρονικού και φυσικού καταστήματος της.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής είχαν ήδη την ευκαιρία να αξιοποιήσουν προϊόντα της εταιρίας Σιάκος και να εκπαιδευτούν σε διαφορετικές κοπές, μεθόδους επεξεργασίας κρέατος και τεχνικές ψησίματος.

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΣΙΑΚΟΣ

Η εταιρία κρεάτων ΣΙΑΚΟΣ εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής και είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία, επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία νωπού κρέατος δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την γεύση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!