⌈ Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε. μέσα από μία στρατηγική συνεργασία για τη σταδιοδρομία των σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η ελληνική Εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., εντάσσεται πλέον στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η ΤΕΧΑΝ πρωταγωνιστεί από τη δεκαετία του ’80 στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών, με την τοποθέτηση & ολοκληρωμένη λειτουργία των υπερσύγχρονων «Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» – Recycling Centers, τα οποία αποτελούνται από αυτόματα μηχανήματα ανακύκλωσης υψηλής τεχνολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η ΤΕΧΑΝ έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε πολλαπλά θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία και διακρίσεις από την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Συνδέσμους, μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Εκδοτικά Συγκροτήματα, Συνέδρια και άλλους Φορείς.

 

 

Τα Κέντρα Ανακύκλωσης – Recycling Centers έχουν αξιοποιηθεί από πάρα πολλές εταιρείες για την εφαρμογή προγραμμάτων «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, ενίσχυση κοινωνικών σκοπών κ.α.

Το 2019 εγκαινιάστηκε από τη ΤΕΧΑΝ και την ENVIPCO η  «1η Μονάδας Παραγωγής Μηχανημάτων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Ελλάδα».

Στόχος της ΤΕΧΑΝ για τα επόμενα χρόνια είναι να γενικευθεί η χρήση των Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανακύκλωσης (Recycling Centers) με καθολική συμμετοχή των πολιτών, έτσι ώστε να γίνει η ανακύκλωση τρόπος ζωής, για ένα καθαρότερο περιβάλλον, για μια καλύτερη κοινωνία.

 

Πλαίσιο Συνεργασίας

Το πλαίσιο της συνεργασίας αφορά την σταδιοδρομία των σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με στόχο την απορρόφησή τους σε θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης και μόνιμης απασχόλησης.

Στόχος είναι η επαγγελματική αποκατάσταση και σταδιοδρομία των σπουδαστών και αποφοίτων τεχνικών επαγγελμάτων, με την ένταξή τους στον ανθρώπινο δυναμικό της TEXAN Α.Β.Ε.Ε., μέσω της συνεργασίας με το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

 

Από το 1971, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η 1η Σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα, αποτελώντας το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο Ινστιτούτο στη Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία και Ηλεκτρική Τεχνολογία.

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης της Σχολής Μηχανολογίας ενισχύεται συνεχώς με την επισύναψη στρατηγικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Σπούδασε Μηχανοτρονική, Τεχνικός Αυτοματισμών, Ηλεκτρολογία  στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο LinkedIn και μείνε ενημερωμένος για όλες τις στρατηγικές συνεργασίες μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!