Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ συμμετέχουν ενεργά στο “OnTrack”, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα παρακολούθησης των διαδρομών καριέρας των αποφοίτων της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα OnTrack:
Το σχέδιο εντάσσεται στο πρόγραµµα Erasmus+, έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει σαν κύριο γνώμονα να υποστηρίξει τον σχεδιασµό και την καθιέρωση ενός συστήµατος παρακολούθησης της πορείας των αποφοίτων από φορείς Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παροχών τους.

Δες εδώ όλα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα στα οποία συμμετέχουν ενεργά οι Σχολές ΔΕΛΤΑ

Στις 3 Δεκεμβρίου 2020, και στο πλαίσιο του έργου OnTrack, υλοποιήθηκε από το Intercollege η Διαδικτυακή ενηµερωτική εκδήλωση µε θέμα «Τι είναι το εργαλείο παρακολούθησης της πορείας αποφοίτων OnTrack και πώς µπορεί να εφαρµοστεί από τους παρόχους Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης».  Ο Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Κιούσης, Γενικός Διευθυντής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με την κα Νατάσα Καζαντζίδου από την IDEC A.E, παρουσίασαν τα αποτελέσµατα αλλά και τις προκλήσεις που προέκυψαν από την εφαρµογή του ερευνητικού εργαλείου OnTrack στην Ελλάδα. Τους στόχους, την αναγκαιότητα και τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρµογή µέτρων παρακολούθησης της πορείας των αποφοίτων, αλλά και την πιλοτική εφαρµογή του εργαλείου OnTrack από το Intercollege, ανέλυσαν οι κυρίες Λουίζα Παπαλοΐζου, Μαρία Θεοδώρου, Φανή Παπαµιχαήλ και Στέλλα Δηµητριάδη. Τέλος, η κα Μελίνα Ανδρέου παρουσίασε τις ενέργειες και δράσεις που εφαρµόζει το τµήµα Career Success Center του Πανεπιστηµίου Λευκωσίας µε σκοπό τη στήριξη των αποφοίτων για την επίτευξη των επαγγελµατικών τους στόχων.

Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ έχουν βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την εφαρμογή διαδικασιών Διασφάλισης Ποιότητας της Πρακτικής Άσκησης των σπουδαστών σε Ελλάδα και Ε.Ε. Διάβασε περισσότερα εδώ.

 

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ, διανύοντας την 5η δεκαετία συνεχούς λειτουργίας τους στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5, παρέχουν στους νέους μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία σπουδών, συνδέοντάς τους άμεσα και επιτυχημένα με την αγορά εργασίας. Έχοντας ως μέγιστο κριτήριο την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, σε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, δημιουργούν όλες τις κατάλληλες συνθήκες για την προετοιμασία των μελλοντικών επαγγελματιών. Οι Σχολές Δέλτα λειτουργούν με 3 υπερσύγχρονα campus, στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 22), στο Περιστέρι (Λ. Θηβών 197) και στην Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 465, έναντι ΕΡΤ).