Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ συνεχίζει τον κύκλο Ταχύρυθμων Σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο 2022.

 

Κλείσε τη θέση σου έγκαιρα ή κάλεσε στο 2108225983

 

CREATIVE PHOTOGRAPHY

Έναρξη: 11/03/2022
Διάρκεια: 48 ώρες

Με το σεμινάριο Creative Photography θα μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη φωτογραφική τέχνη. Από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας και την αποτύπωσή της φωτογραφικά, μέχρι την επεξεργασία της στον ψηφιακό σκοτεινό θάλαμο και την έκθεσή της με σύγχρονα μέσα, το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο να καλύψει όλα τα στάδια της φωτογραφικής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους, αρχάριου και μεσαίου γνωστικού επιπέδου. Σκοπός του εισαγωγικού αυτού σεμιναρίου είναι η βασική φωτογραφική κατάρτιση στα δημοφιλέστερα είδη φωτογραφίας και η δημιουργία του πρώτου portfolio, που θα αποτελείται από τις φωτογραφίες που θα δημιουργήσουν οι συμμετέχοντες στα πλαίσια φωτογραφικών ασκήσεων.

 

BARBERING

Έναρξη: 14/03/2022
Διάρκεια: 20 ώρες

Στο Σεμινάριο Barbering θα μάθεις την τέχνη του παραδοσιακού κουρέα και όλες τις νέες τάσεις, δίπλα στον ιδανικό εκπαιδευτή. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο Barbering, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν το πλέον περιζήτητο επάγγελμα του Barber, που έχει επιστρέψει δυναμικά λόγω των απαιτήσεων του σύγχρονου άνδρα. Με την καθοδήγηση του εισηγητή, Γιώργου Δημογκότση, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην τεχνική του κουρέματος σε επίπεδα basicadvanced και master. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Naos Barber & Groom, Λ. Μεσογείων 352, στην Αγία Παρασκευή.

 

MOLECULAR MIXOLOGY WORKSHOP

Έναρξη: 14/03/2022
Διάρκεια: 15 ώρες

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με τον δημιουργό της λίστας cocktails των MOMIX barsΆρη Χατζηαντωνίου πραγματοποιούν σεμινάρια applications of molecular mixology. Στο σεμινάριο Molecular Mixology θα μυηθείς στη φιλοσοφία των εφαρμογών μοριακής στο bar, θα μάθεις τη χρήση των ιδιαίτερων υλικών για δημιουργία υφών, γεύσεων και παρουσιάσεων που θα απογειώσουν τις λίστες cocktails. Επίσης, θα διδαχθείς εφαρμογές άρτια εναρμονισμένες με τον χώρο λειτουργίας των bar, καθώς και τρόπους γρήγορων παρασκευών με ουσιαστική εφαρμογή στις λίστες cocktails. Το σεμινάριο απευθύνεται σε bartendersζαχαροπλάστεςμάγειρες και σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον κόσμο του Molecular Mixology και των Cocktails.

 

TA ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ

Έναρξη: 14/03/2022
Διάρκεια: 32 ώρες

Η Παιδική Λογοτεχνία, τόσο για τους γονείς όσο και για τους παιδαγωγούς, αποτελεί αισθητικό και διδακτικό εργαλείο. Είναι ο πολύτιμος σύμμαχος μας για την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. Συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση και στη δόμηση της προσωπικότητας του παιδιού, το ευαισθητοποιεί και του δίνει τη δυνατότητα να καλλιεργήσει τις ψυχικές του δυνάμεις μέσα από τα παθήματα και τις νίκες των ηρώων. Το σεμινάριο Τα Παραμύθια Ζωντανεύουν απευθύνεται σε γονείς, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, ψυχολόγους, σπουδαστές και φοιτητές παιδαγωγικών σπουδών, καλλιτέχνες και σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών.

 

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – BLS (Basic Life Support)

Έναρξη: 31/03/2022
Διάρκεια: 5 ώρες

Η εκμάθηση της βασικής υποστήριξης της ζωής (BLS) και η χρήση ενός αυτοματοποιημένου εξωτερικού απινιδωτή (AED) είναι μια διαδραστική διαδικασία που απαιτεί τόσο γνώσεις όσο και δεξιότητες. Το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε στο τέλος, ο καθένας να είναι σε θέση να διαπιστώσει την απώλεια αναπνοής σε θύμα και να ανταποκριθεί έγκαιρα εφαρμόζοντας την τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης ταυτόχρονα με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο Γιώργος Ρουμελιώτης και η Ομάδα της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.

 

Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δες όλα τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!