To IEK Δέλτα αναγνωρίζοντας τη δυναμική του ψηφιακού marketing στο σύγχρονο επιχειρείν συμμετείχε κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EU Youth for Health το οποίο εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Erasmus+ και συντονίζεται από 5 εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε 5 χώρες.

Μεταξύ των ομάδων που διαγωνίστηκαν για την καλύτερη πρόταση σε επίπεδο χώρας, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα από τις σπουδάστριες του Τομέα Διοίκησης Νικολέτα Μπικύρη, Δήμητρα Καρατασούλη και Αικατερίνη Κουτσουλιέρη. Οι σπουδάστριες υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας marketing του Τομέα Δρ. Ματίνας Πέππα ανέπτυξαν μια ολοκληρωμένη μελέτη market analysis, προτάσεων βελτίωσης και ενεργειών για την ενίσχυση της ψηφιακής εικόνας συγκεκριμένης επιχείρησης που εξετάστηκε. 

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν η εξοικείωση των σπουδαστών με εργαλεία του ψηφιακού marketing (copywriting, social media, SEO, web design) με έμφαση στον τομέα της Υγείας.

Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι σπουδαστές συνεργάστηκαν με επιχειρήσεις και εκπόνησαν μελέτη ολοκληρωμένων προτάσεων και στρατηγικών digital marketing σε κάθε χώρα που συμμετείχε.

Μεταξύ των ομάδων που διαγωνίστηκαν για την καλύτερη πρόταση σε επίπεδο χώρας, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα από τις σπουδάστριες του Τομέα Διοίκησης Νικολέτα Μπικύρη, Δήμητρα Καρατασούλη και Αικατερίνη Κουτσουλιέρη. Οι σπουδάστριες υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας marketing του Τομέα Δρ. Ματίνας Πέππα ανέπτυξαν μια ολοκληρωμένη μελέτη market analysis, προτάσεων βελτίωσης και ενεργειών για την ενίσχυση της ψηφιακής εικόνας συγκεκριμένης επιχείρησης που εξετάστηκε. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος η νικήτρια ομάδα παρουσίασε τη στρατηγική της σε διεθνές συνέδριο, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ και του Τομέα Οικονομίας θέλει να συγχαρεί θερμά τις σπουδάστριες για την εξαιρετική τους παρουσίαση και επίδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Στόχος του ΙΕΚ Δέλτα παραμένει η εξωστρέφεια, η δικτύωση των σπουδαστών καθώς και η εξοικείωσή τους με όλα τα σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης και στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Διάβασε περισσότερα για το EU Youth 4 Health.

Διάβασε περισσότερα για όλα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα στα οποία συμμετέχει η Σχολή.