Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Συγγελίδη μέσα από μία στρατηγική συνεργασία στο πλαίσιο καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων.

 

Ο Όμιλος Συγγελίδης, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο εισαγωγικό όμιλο στην Ελλάδα και κατέχει την Peugeot, τη Citroen, τη DS, τη Mazda και την Opel, εντάσσεται στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Πλαίσιο Συνεργασίας

Το πλαίσιο της συνεργασίας αφορά την εκπαίδευση και σταδιοδρομία των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, μέσω παροχής τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και εξοπλισμού.

Μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, διαλέξεων και εκπαιδευτικών επισκέψεων, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν περαιτέρω στην ηλεκτρική κίνηση και στα διαγνωστικά συστήματα ελέγχου στα νέας τεχνολογίας ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα απορρόφησης των αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για πρακτική άσκηση και μόνιμη εργασία στο ευρύτατο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργείων του Ομίλου Συγγελίδη.

 

 

Από το 1971, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η 1η Σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα, αποτελώντας το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο Ινστιτούτο στη Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία και Ηλεκτρική Τεχνολογία.

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης της Σχολής Μηχανολογίας ενισχύεται συνεχώς με την επισύναψη στρατηγικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Σπούδασε τεχνικά επαγγέλματα στη Νο 1 Σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα!

Ακολουθείστε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο LinkedIn και ενημερωθείτε για όλες τις στρατηγικές συνεργασίες μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!