Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Στις Σχολές ΔΕΛΤΑ, έχουμε πλέον προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, η οποία και ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου και είναι υποχρεωτική για όλους τους σπουδαστές μας.

Στην επίσημη διαδραστική μας online πλατφόρμα Delta e-Classrooms, έχει αναρτηθεί το νέο πρόγραμμα για όλες τις ειδικότητες, ενώ όλα τα μαθήματα έχουν ενσωματωθεί και στο online ημερολόγιο της πλατφόρμας μας, μέσω του οποίου ο σπουδαστής μπορεί να δει καθημερινά το πρόγραμμα των μαθημάτων του, τις λεπτομέρειες του εκάστοτε μαθήματος και το link μέσω του οποίου θα έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική του τάξη.

Όλοι οι χώροι της Σχολής έχουν διαμορφωθεί πλήρως, ούτως ώστε το ακαδημαϊκό μας προσωπικό να έχει πάντα στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη διεξαγωγή του ηλεκτρονικού μαθήματος, με την πλέον κατάλληλη τεχνολογία και υψηλή συνδεσιμότητα δικτύου.

Την εβδομαδα 9-13 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκαν όλες οι Διαδικτυακές Συναντήσεις των σπουδαστών μας με το Διοικητικό και Ακαδημαϊκό Προσωπικό, όπου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες κατευθύνσεις αλλά και αναλυτικές Oδηγίες σχετικά με τη διαδικασία τηλεκπαίδευσης που θα ακολουθήσει, μέχρι να λήξουν τα περιοριστικά μέτρα.

Διευκρινίζουμε ότι τα ηλεκτρονικά μαθήματα την Τρίτη 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς η τηλεκπαίδευση δεν μας περιορίζει ώστε να προβούμε σε εφαρμογή μέτρων ασφαλείας των σπουδαστών λόγω πιθανών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας ή/και στο κλείσιμο των Δομών μας, όπως συνέβαινε προηγούμενες χρονιές. 

Τα μαθήματα της εβδομάδας 9-13 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν όλες οι διαδικτυακές συναντήσεις Τομέων, θα αναπληρωθούν σε ημερομηνίες που έχουν ήδη οριστεί για τις 7-11 Δεκεμβρίου (πρώην ημερομηνίες Προόδου).

Τα ηλεκτρονικά μαθήματα ξένων γλωσσών συνεχίζονται κανονικά από σήμερα, στο προϋπάρχον πρόγραμμα που έχει κοινοποιηθεί στους σπουδαστές.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα Αρμόδια Υπουργεία και ενημερωνόμαστε διαρκώς σε σχέση με τυχόν Νέες Οδηγίες που αφορούν το ακαδημαϊκό εξάμηνο, το οποίο και θα συνεχιστεί κανονικά, όπως προβλέπεται.

Πρωτίστως, έχοντας στο DNA μας την καινοτομία αλλά και αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας, δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να διατηρήσουμε ως μέγιστο κριτήριό μας την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, κάτω από αυτές τις τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες.

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί κανονικά, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 – 21:00
  • Όλες οι Διοικητικές μας Υπηρεσίες θα διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά
  • Οι σπουδαστές θα μπορούν να επικοινωνούν με τη Σχολή είτε τηλεφωνικά (2108225983) είτε ηλεκτρονικά:

Campus Αθήναςgramathens@iekdelta.gr
Campus Περιστερίουgramperisteri@iekdelta.gr
Campus Αγίας Παρασκευήςgramagia@iekdelta.gr

Για την έκδοση Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα μας πλατφόρμα e-Γραμματεία, κάνοντας υποβολή online αίτησης.

  • Σχετικά με θέματα Πρακτικής Άσκησης, δείτε περισσότερα για την Υπουργική Απόφαση Αναστολής εδώ και για την Εξ αποστάσεως Πρακτική Άσκηση υπό προϋποθέσεις εδώ. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο stadiodromia@iekdelta.gr.

Έχοντας πάντα ως πρώτη μας μέριμνα την ασφάλεια των καθηγητών μας και του διοικητικού μας προσωπικού, δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν δια ζώσης συναντήσεις στη Σχολή μας, όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα.


#WeStaySafe

 

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ