[ Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα τον Τουρισμό!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με την LEADEREXPO συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά ως αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού AITExpo 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου.

Η AITExpo αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκθέσεις στον κλάδο του τουρισμού, με περισσότερους από 350 εκθέτες και 100 κορυφαίους διεθνείς Hosted Buyers από 50 χώρες.  

 

 

Οι ταλαντούχοι και φιλόδοξοι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης και Τουρισμού θα δώσουν για μία ακόμα χρονιά δυναμικό παρών, στελεχώνοντας όλα τα λειτουργικά τμήματα της έκθεσης (υποδοχή, κέντρο εγγραφών, γραμματεία, περίπτερα εκθετών, B2B συνέδρια), αλλά και όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης των επισκεπτών. 

Την έκθεση θα πλαισιώσουν και οι σπουδαστές της Σχολής Γαστρονομίας, οι οποίοι θα επιμεληθούν τα γεύματα όλων των Hosted Buyers, με συνταγές εμπνευσμένες από την Ελληνική Κουζίνα.  Ένα μενού που απογειώνει την Ελληνική γαστρονομία, καθώς θα περιλαμβάνει κλασικές μεσογειακές συνταγές, παραλλαγμένες, χρησιμοποιώντας αμιγώς ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π. και πρώτες ύλες από εγχώριους παραγωγούς. 

 

 

Σχετικά με την AITExpo 2022:

Η 9η Athens International Tourism Expo θα αποτελέσει χρονιά – σταθμό για τη τουριστική αγορά της Ελλάδας καθώς αποτελεί όχι μόνο σημείο αναφοράς για τα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού (Tour Operators, Travel Agencies & MICE companies) στον εισερχόμενο τουρισμό, αλλά και όχημα για επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες με την τουριστική αγορά της χώρας μας.

Η επιτυχία της AITExpo 2022 με τους δυναμικούς Hosted Buyers και την υψηλή ποιότητα των Εκθετών αποτελεί τον προάγγελο, τόσο για νέες εμπορικές συνεργασίες μεταξύ τους το 2022, όσο και για μια ακόμα πιο επιτυχημένη διοργάνωση, στοχευμένη, όπως πάντα, στον εισερχόμενο τουρισμό.

 

Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Σπούδασε στη Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!