Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Masterclass Διαιτολογίας και Ζαχαροπλαστικής με σκοπό τη δημιουργία γλυκών ειδικά για πάσχοντες από κοιλιοκάκη και πάσχοντες από διαβήτη, στο campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

Η δημιουργία των συνταγών έγινε από την καθηγήτρια κα. Ιωάννου Γεωργία, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, και τους σπουδαστές του 4ου εξαμήνου της ειδικότητας Διαιτολογίας. Η θρεπτική σύσταση των συνταγών δημιουργήθηκε με προσοχή στην διατροφική αξία των συστατικών και με την διατροφική ένδειξη sugar free και gluten free.

 

 

Τις συνταγές εκτέλεσαν οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής με την καθοδήγηση του Chef Σωτήρχου Στέφανου, στα σύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας του campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

To IEK ΔΕΛΤΑ επενδύει στη βιωματική μάθηση και σε δράσεις που συμβάλλουν στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών του και την προετοιμασία τους για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

 

 

Την φωτογραφική κάλυψη του masterclass επιμελήθηκε ο φωτογράφος κ. Δημήτρης Μανώλης.

Σπούδασε Ζαχαροπλαστική και Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας στο κορυφαίο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

 ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!