{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }
delta-life-blog
24 07, 2023

1η Γιορτή Ψωμιού Σαλαμίνας με τη συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

BY DELTA LIFE

2023-07-24T15:22:58+02:0024 Ιουλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρευρέθηκαν στην 1η Γιορτή Ψωμιού Σαλαμίνας, με τη συνοδεία του καθηγητή τους Chef Σωτήρχου Στέφανου, το Σάββατο 6 Μαΐου. Με την καθοδήγηση του κ. Παναγιώτη Τζίμα, τεχνικού [...]

3 07, 2023

Masterclass Διαιτολογίας & Ζαχαροπλαστικής

BY DELTA LIFE

2023-07-03T16:33:23+02:003 Ιουλίου, 2023|

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Masterclass Διαιτολογίας και Ζαχαροπλαστικής με σκοπό τη δημιουργία γλυκών ειδικά για πάσχοντες από κοιλιοκάκη και πάσχοντες από διαβήτη, στο campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. Η δημιουργία των συνταγών έγινε από [...]

22 05, 2023

Σεμινάριο παγωτού σε συνεργασία με την «ΑΚΤΙΝΑ»

BY DELTA LIFE

2023-05-22T16:13:48+02:0022 Μαΐου, 2023|

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν σεμινάριο “Τεχνικών παγωτού, gelato & sorbet”. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με την παραγωγική εταιρία «ΑΚΤΙΝΑ» και χρησιμοποιήθηκαν [...]

16 05, 2023

Σεμινάριο “Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος” με τον Αρχιμάγειρα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

BY DELTA LIFE

2023-05-16T10:37:27+02:0016 Μαΐου, 2023|

>> Mastering the Art of Fine Dining Το Σάββατο 1 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το διήμερο Masterclass Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος “Cooking Masterclass - Mastering the Art of Fine Dining” στο Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. [...]

10 05, 2023

Success story: Συνέντευξη με τη σπουδάστρια Μαγειρικής, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά

BY DELTA LIFE

2023-05-10T16:21:49+02:0010 Μαΐου, 2023|

Η σπουδάστρια Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά, μιλά για τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής της Σχολής Επισιτισμού, το πραγματικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι [...]

5 04, 2023

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Metropak

BY DELTA LIFE

2023-04-05T11:37:51+02:005 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή Επισιτισμού, chef Στέφανο Σωτήρχο, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της παρασκευαστικής εταιρείας Metropak, τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023. Ο κ. Σταμάτης Σουβλέρης και ο κ. [...]

8 02, 2023

Career Days in Tourism 2023

BY DELTA LIFE

2023-02-08T16:39:45+02:008 Φεβρουαρίου, 2023|

Οι Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό επέστρεψαν με μεγάλη επιτυχία! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας, διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά, τις Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκαν από τις 10/1 έως τις 27/1 [...]

4 03, 2022

Σεμινάριο Μαγειρικής από τη FrieslandCampina

BY DELTA LIFE

2022-03-04T15:51:49+02:004 Μαρτίου, 2022|

Η κρέμα και τα μυστικά της! Στα πλαίσια της εξαιρετικά επιτυχημένης 10ετούς συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την FrieslandCampina, υλοποιήθηκε ένα επαγγελματικό και διαδραστικό σεμινάριο με θέμα "Οι κρέμες και τα μυστικά τους", για τους [...]

Go to Top