Η Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργάνωσε ομιλία με θέμα: «Διατροφικές διαταραχές», με εισηγήτρια την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα. Ιωάννα Κοντελέ, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, την Τρίτη 25 Απριλίου.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν σπουδαστές των ειδικοτήτων Διαιτολογίας & Διατροφής και Προπονητικής. Η διατροφολόγος έκανε παρουσίαση στους σπουδαστές για τις διατροφικές διαταραχές και μοιράστηκε μαζί τους σε ποιες ηλικίες παρατηρεί διατροφικές διαταραχές, ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα και πώς μπορεί να τα αναγνωρίσει ένας επαγγελματίας διατροφολόγος. Ανέλυσε ποιος είναι ο ρόλος του διαιτολόγου και ποια διαγνωστικά εργαλεία έχει στη διάθεσή του.

 

 

Η κα. Ιωάννα Κοντελέ είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και με πλούσιο ερευνητικό έργο, συνεργάζεται με το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος και Ευρώπης στην ενόργανη γυμναστική και το τραμπολίνο.

Η Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει σε δράσεις που εμπλουτίζουν τις γνώσεις των σπουδαστών και συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη κατάρτισή τους ως μελλοντικοί επαγγελματίες.

Σπούδασε Προπονητής Αθλημάτων, Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας στη διακεκριμένη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!