#ΔΩΣΕΑΙΜΑΧΑΡΙΣΕΖΩΗ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και αναγνωρίζοντας τη σημασία συνδρομής και υποστήριξης της κοινότητάς του, το 2016 ξεκίνησε η πρωτοβουλία διενέργειας αιμοδοσίας και δημιουργήθηκε η Τράπεζα Αίματος των Σχολών ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

 

 

Χρήση της Τράπεζας Αίματος μπορεί να κάνει κάθε σπουδαστής, απόφοιτος, διοικητικός υπάλληλος, εκπαιδευτικός καθώς και συγγενείς Α’ Βαθμού, που ανήκει στην οικογένεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, είτε έχει προσφέρει αίμα, είτε όχι.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για την Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας ήταν συγκινητική, καθώς αρκετοί σπουδαστές και μη, διέθεσαν λίγο από τον χρόνο τους και δώρισαν αίμα, βοηθώντας ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

 

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές και δεσμεύεται να συνεχίσει αυτό το αγαστό έργο με έντονο αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Την φωτογραφική κάλυψη της δράσης ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Μανώλης, φωτογράφος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Δες όλες τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πραγματοποιεί σταθερά  

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, InstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!