Η βιώσιμη επιχειρηματικότητα οφείλει να βασίζεται σε ηθικές και αξίες. Πίσω από αυτό το σκεπτικό το Πρόγραμμα Value and Future (Erasmus+) συνδέει 6 εταίρους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με ένα κοινό στόχοΝα ενδυναμώσει νέους ανθρώπους στην ηθική επιχειρηματικότητα και ηγεσία, εμπνευσμένη από role models.

Στα πλαίσια του προγράμματος Value and Future, οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας, του Campus Περιστερίου, συμμετείχαν σε διακρατική Online Ημερίδα σε συνεργασία με την IDEC και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αναφορικά με την Ηθική στην Επιχειρηματικότητα (Business Ethics) την Παρασκευή 9/12/2022.

 

 

Το Webinar χωρίστηκε σε 2 μέρη, με το πρώτο να εκτυλίσσεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Συμμετείχαν σπουδαστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, της Σχολής Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αλλά και φοιτητές από την Ολλανδία, την Γερμανία και την Εσθονία, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επιχειρηματικά στελέχη, αναφορικά με το θέμα της Επιχειρησιακής ηθικής και του CSR (Corporate Social Responsibility).

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε ένα Online Workshop, κατά τη διάρκεια του οποίου «άνοιξε» ένας εποικοδομητικός διάλογος, ανάμεσα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων διάφορα ηθικά διλλήματα και οι σύγχρονοι τρόποι αντιμετώπισής τους.

Τον συντονισμό του event και τον ανοιχτό διάλογο, κατεύθυναν για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, η κα. Ειρήνη Γκότση από την IDEC και οι καθηγήτριες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κα. Τσουκαλά Πηνελόπη και κα. Μπολίκα Ευαγγελία.

Η δράση αυτή έρχεται να προστεθεί στη δυναμική εξωστρέφειας της Σχολής Διοίκησης και τις συνεργατικές δράσεις με εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς, στοχεύοντας στην ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών.

Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!