Οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετείχαν στην παρουσίαση των διαθεματικών εργασιών, η οποία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2023, στο Αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Περιστερίου.

 

 

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρουσία τριμελούς επιτροπής εξέτασης. Οι σπουδαστές παρουσίασαν τις εργασίες τους με θεματολογία συναφή με τη θαλάσσια τεχνολογία, το θαλάσσιο εμπόριο και τον θαλάσσιο τουρισμό. Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν οι σπουδαστές Ναυτιλιακών και Διοίκησης Β’ και Δ’ εξαμήνου.

Η Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει στη βιωματική μάθηση, υλοποιώντας σεμινάρια, ημερίδες και εκπαιδευτικές δράσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση των σπουδαστών με το αντικείμενό τους και την ολοκληρωμένη επαγγελματική τους κατάρτιση.

Σπούδασε Ναυτιλιακά στη διακεκριμένη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!