< Είσαι νέος πτυχιούχος πληροφορικής; Είναι όνειρό σου να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό; Θα ήθελες να ασχοληθείς σε real-time projects και να αποκτήσεις hands-on εμπειρία; Θα ήθελες να εργασθείς στον μεγαλύτερο όμιλο πληροφορικής στην Ελλάδα και να συνεργαστείς με τους καλύτερους Software Engineers; >

 

Η ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με την Epsilon Net, σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μία από τις 20 Δωρεάν Υποτροφίες!

Δωρεάν Υποτροφία Coding: Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση, γεφυρώνοντας το κενό που υπάρχει μεταξύ της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας. Μέσα από ένα ταχύρρυθμο και εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης 6 εβδομάδων στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών σε τεχνολογίες .NET, πρόκειται να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στις τελευταίες τεχνολογίες προγραμματισμού, να κάνουν πρακτική άσκηση πάνω σε project και να αποκτήσουν hands-on εμπειρία.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης, η Epsilon Net θα επιλέξει τους νέους προγραμματιστές που θα ενταχθούν στις ομάδες του δικτύου της!

Δωρεάν Υποτροφία Coding: Διάβασε Περισσότερα για το Πρόγραμμα εδώ

Υποτροφία Coding

 

Η ΔΕΛΤΑ και η Epsilonnet ενώνουν τις δυνάμεις τους με βασικό στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού εκπαιδευτικού πυλώνα με υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, την ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών και την άμεση σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Διάβασε περισσότερα για αυτή τη στρατηγική συνεργασία.

Σχετικά με το Epsilon Net College:

Από την έναρξη της δραστηριότητας του Epsilon Net Collegeμέλος του ομίλου Epsilon Net, το όραμα και το πάθος του κολεγίου παραμένει η παροχή απεριόριστης πρόσβασης σε επιστημονική πληροφόρηση και γνώση, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας. Αποστολή του είναι η παρακολούθηση των εξελίξεων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορικής, δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επιχειρηματικών μονάδων.