Έκθεση Φωτογραφίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Η Έκθεση Φωτογραφίας των σπουδαστών της Σχολής Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τίτλο “Book Stays Alive” έκανε εγκαίνια πριν λίγες μέρες στο Café του ΙΑΝΟΣ και έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι νέοι φωτογράφοι έδωσαν ζωή σε εξώφυλλα λογοτεχνικών βιβλίων, παίζοντας με την προοπτική και χρησιμοποιώντας ευφάνταστες φωτογραφικές τεχνικές. Τα ξεχωριστά έργα τους βρήκαν το κατάλληλο “καταφύγιο”, τον πολυχώρο τέχνης του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ.

Book Stays Alive

Το εξώφυλλο ενός βιβλίου είναι ένα έργο τέχνης, που λαμβάνει έμπνευση από το περιεχόμενο και επιδιώκει τα συγκινήσει και να ωθήσει τον αναγνώστη να το διαβάσει. Στην περίπτωση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να το φωτογραφήσουν με έναν ευφάνταστο τρόπο. Πραγματικά μοντέλα αναπαριστούν μια “σκηνή” στην οποία πρωταγωνιστεί το εξώφυλλο, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι ζωντανό κομμάτι της φωτογραφίας.

Τα Εγκαίνια

Τα Εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας “Book Stays Alive” έγιναν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στην Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα τέχνης και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς. Οι δημιουργοί των έργων παρευρέθηκαν και απόλαυσαν μια δημιουργική, τιμητική βραδιά, παρέα με φίλους, καθηγητές και συμφοιτητές!

Δες στιγμιότυπα από τα Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “Book Stays Alive” εδώ

Σπούδασε Φωτογραφία στη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ