Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο «Βελτίωση Αυτοκινήτου» στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τη Νο1 Σχολή Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας στην Ελλάδα.

Στο επιμορφωτικό πρόγραμμα, διάρκειας 40 ωρών, συμμετείχαν σπουδαστές και επαγγελματίες του κλάδου της μηχανολογίας και εκπαιδεύτηκαν στις εξειδικευμένες αρχές και τεχνικές που εφαρμόζονται στο χώρο του Tuning.

Το σεμινάριο περιλάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από έμπειρους εξειδικευμένους επαγγελματίες και δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οίκους βελτίωσης αυτοκινήτων. Στους συμμετέχοντες δόθηκαν εκπαιδευτικές σημειώσεις και με τη λήξη του σεμιναρίου παρέλαβαν βεβαιώσεις παρακολούθησης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την πρώτη Σχολή Βελτίωσης Αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας και στο πλαίσιο της επιμόρφωσης πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Ρεκτιφιέ Μεσόγεια στην Αθήνα και στο Συνεργείο Attica Motor Service στο Περιστέρι.

Σπούδασε Τεχνικός Μηχανοτρονικής στη Σχολή Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!