Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ χορηγός της παράστασης ‘’ROOMS 2: Inside –Outside’’

Οι σπουδαστές της Σχολής Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην παράσταση ‘’ ROOMS 2 : Inside – Outside’’, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ.

Μια παράσταση ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ της ομάδας NIMERTIS, εμπνευσμένη από το διήγημα του Edgar Allan Poe «Ο Άνθρωπος του Πλήθους», σε σκηνοθεσία και επιμέλεια Μαίρης Τσαρέα.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν εκεί, ως Χορηγός Εκπαίδευσης, να συνδράμει μέσω των σπουδαστών Αισθητικής και Κομμωτικής, στην συνολική backstage προετοιμασία και φροντίδα των συντελεστών.

 

 

Την επιμέλεια του Μακιγιάζ των συντελεστών της παράστασης ανέβαλαν οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Grizelda Elezi, Μαρίνα Μποτατάκη και Μαρία Μπούρη, υπό την καθοδήγηση της κα Σοφίας Μελαμπιανάκη, Διευθύντρια του ΙΕΚ Αισθητικής.

 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των συντελεστών της παράστασης από τους σπουδαστές Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Την φροντίδα της κόμμωσης της ομάδας NIMERTIS ανέλαβαν οι σπουδαστές Κομμωτικής: Δημήτρης Φιλιππίδης, Grizelda Elezi, Γιώργος Κουλουμέντας, Σμαραγδός Χατζηαναγνώστου, Αγγελική Γκιόγια, Δώρα Ασημομύτη, Χρύσα Ευγενικού και Γιάννης Χούτος, υπό την καθοδήγηση της κας Δέσποινας Γαβριηλίδου, καθηγήτρια Κομμωτικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

Οι σπουδαστές Κομμωτικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, υπό την καθοδήγηση της κας Δέσποινας Γαβριηλίδου

 

 

Η Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βραβεύτηκε από τον όμιλο UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ για τη συμβολή της, ενώ το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια του Τομέα Αισθητικής, κα Σοφία Μελαμπιανάκη. Επίσης, έπαινο, έλαβαν ονομαστικά, όλοι οι συμμετέχοντες σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, για την εξαιρετική παρουσία και συμμετοχή τους.

 

Ο Διεθνής Οργανισμός International Action Art απένειμε τιμητικό έπαινο στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για τη συμμετοχή του στην παραάσταση “Rooms 2”

 

Με το πέρας των παραστάσεων, δόθηκε βεβαίωση από το Ίδρυμα NIMERTIS ACTIONART σε όλους τους σπουδαστές, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εντάξουν το project στο βιογραφικό τους ως σημαντική εργασιακή εμπειρία.

 

Στιγμιότυπα από την βράβευση της ομάδας της Σχολής Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Η Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας, ωθεί τους σπουδαστές στην απόκτηση εμπειρίας σε πραγματικό χρόνο, αλλά και την ηθική ικανοποίηση για το έργο που παρέχουν. Το σύνολο των δράσεων αποσκοπεί στην ενίσχυση της πρακτικής εμπειρίας των σπουδαστών, αλλά και της δικτύωσής τους, ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένοι να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

 

Σπούδασε Αισθητική και Κομμωτική στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες όλες τις φωτογραφίες από τη δράση στο σχετικό album στο Facebook

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram και δες όλες τις δράσεις του ΙΕΚ Αισθητικής

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!