Οι σπουδαστές της ειδικότητας “Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου” του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον Τομέα Μηχανολογίας για να πραγματοποιήσουν το σεμινάριο «Απεγκλωβισμός Οδηγού», στο Campus της Αθήνας, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023.

Αναλυτικότερα, οι καταρτιζόμενοι της Μηχανολογίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ευθύμιο Σκρίκα, δημιούργησαν τις συνθήκες εγκλωβισμού και έφτιαξαν το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τον επικείμενο απεγκλωβισμό, με ακρίβεια η οποία αντικατοπτρίζει ένα πραγματικό παρόμοιο σενάριο ατυχήματος.

 

 

Έπειτα, η κα. Αθανασία Γκουβέρου, υπεύθυνη καθηγήτρια Διασωστών, πραγματοποίησε το σεμινάριο, δίνοντας γενικές συμβουλές στους καταρτιζόμενους και αναλύοντας τον ασφαλή τρόπο απεγκλωβισμού, με σκοπό την αποφυγή περαιτέρω τραυματισμού του ατόμου.

 

 

Σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου απαντήθηκαν πληθώρα ερωτήσεων των σπουδαστών, ενώ τη φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο φωτογράφος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Δημήτρης Μανώλης.

Η Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει συνεχώς στην βιωματική μάθηση των σπουδαστών μέσω διάφορων δράσεων που πραγματοποιεί εντός και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας.

Σπούδασε Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου στη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!