Οι σπουδαστές της Σχολής Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πραγματοποίησαν μια ανατρεπτική εξόρμηση στον Εθνικό Κήπο, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριες Αφροδίτη Παρζακώνη, Δήμητρα Καρζή και Αντωνία Πανταζή.

Γράφει η Δήμητρα Καρζή, Παιδαγωγός, Καθηγήτρια στη σχολή Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Η συνάντηση ορίστηκε για τις 9.00, μπροστά από το ηλιακό ρολόι στην κεντρική είσοδο του Εθνικού Κήπου. Ο Κήπος στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από τα παιχνίδια και τις εξερευνήσεις, έγινε μία όαση των αισθήσεων σε όνειρο καλοκαιρινό!

Δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία να ξανά-ανταμώσουμε, αλλά και να πρωτό-συναντηθούμε…

 

 

«Μια ανάσα….Τόσο κοντά μας…»

Mάθαμε κρυμμένα μυστικά και όμορφες ιστορίες για τον αναγνωρισμένο αυτό τόπο, που εκφράζει την αρχιτεκτονική, την ιστορία, τον φυτικό πλούτο και την καθημερινότητα των Αθηναίων.

 

 

Ανάμεσα στους εντυπωσιακούς φοίνικες από τα Κανάρια Νησιά, στα ποικίλα δένδρα από την Ινδία, τη Μαδαγασκάρη και την Αφρική, αλλά και στα πεύκα και τα κυπαρίσσια από την ελληνική γη, τοποθετήσαμε τις πετσέτες μας και τα στρώματά μας και αφεθήκαμε σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι αισθήσεων και ξεγνοιασιάς.

 

 

Το ιδανικότερο φινάλε που θα μπορούσαμε να φανταστούμε λίγο πριν φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές….

 

Η Σχολή Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει συνεχώς στη βιωματική μάθηση των σπουδαστών, μέσα από δράσεις που καλλιεργούν και ενδυναμώνουν κάθε είδους συναισθηματική έκφραση και δημιουργική ανάπτυξη.

Σπούδασε Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου στη Σχολή Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram και δες όλες τις δράσεις μας

Δες όλες τις φωτογραφίες της συγκεκριμένης επίσκεψης στο σχετικό album στο Facebook

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!