Στα πλαίσια του μαθήματος Εικαστικές Τέχνες, οι σπουδαστές της Σχολής Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δημιούργησαν και παρουσίασαν ένα εικαστικό αφήγημα, αποτελούμενο από τρία μέρη.

Οι σπουδαστές Παιδαγωγικών, με μεράκι και φαντασία, κατασκεύασαν υπέροχες εικαστικές δημιουργίες, και παρουσίασαν τα εικαστικά δρώμενα, στα Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Αθήνα, Περιστέρι και Αγία Παρασκευή.

 

 

Υπεύθυνη για την συνολική σκηνική επιμέλεια των τριών εικαστικών performances ήταν η κα Αφροδίτη Παρζακώνη, καθηγήτρια Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – σκηνοθέτης – εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού.

 

 

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν οι σπουδαστές να αναπτύξουν τη φαντασία και ενσυναίσθησή τους, προσεγγίζοντας κοινωνικά φαινόμενα με έναν εναλλακτκό τρόπο αντίληψής τους.

Σε πείσμα των δυσμενών καιρών, μέσα από αλληγορικές εικαστικές απόπειρες, οι νέοι περνούν μηνύματα δύναμης, αλληλεγγύης και ατομικής ευθύνης. Κατά αυτόν τον τρόπο αποφορτίζονται και ενδυναμώνουν το συλλογικό αίσθημα απέναντι σε ό,τι βαραίνει τον κόσμο μας.

 

 

Σπούδασε Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου στη Σχολή Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες όλες τις φωτογραφίες της δράσης στο σχετικό album στο Facebook

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram και δες όλες τις δράσεις μας

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!