Οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την Παρασκευή 26 Μαΐου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΕΛΤΡΑΚ, την επίσημη αντιπρόσωπο της Caterpillar.

Αρχικά οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τους κανόνες ασφαλείας του χώρου και πώς πρέπει να αντιδράσουν σε μία περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

 

Στην συνέχεια, ο κ. Μπούτας Νίκος, HR Director, πραγματοποίησε μία αναλυτική παρουσίαση της εταιρίας προς τους σπουδαστές. Ήταν κάτι εξαιρετικό, καθώς γνώρισαν όλες τις δομές μίας πολύ μεγάλης εταιρίας και όλα τα στάδια εκπαίδευσης και εξέλιξης ενός εργαζομένου.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του συνεργείου βαρέων οχημάτων και οχημάτων έργου από τον Training Manager, κ. Πρωτούλη Κυριάκο. Με την βοήθειά του οι σπουδαστές είχαν την χαρά να δουν διαδικασίες, εργαλεία και μηχανήματα που δεν είχαν επαφή έως τώρα.

 

 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το σύστημα δυναμομέτρησης κινητήρων μέχρι 2000 ίππους. Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των σπουδαστών.

Η Σχολή Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει στην προετοιμασία άρτια καταρτισμένων Τεχνικών Μηχανοτρονικής, μέσα από εκπαίδευση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια και επισκέψεις σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Σπούδασε Τεχνικός Μηχανοτρονικής στην 1η Σχολή Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας στην Ελλάδα!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!