Το Τμήμα Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκέφτηκε την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», στην Αργυρούπολη, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κα. Φουστέρη Αργυρώ, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ξενάγηση από την Πρόεδρο της Εταιρείας, κα Δάφνη Οικονόμου.

 

 

Αναλυτικότερα, η κα. Οικονόμου μίλησε για την ίδρυση της Εταιρίας, ανέλυσε τις δράσεις που γίνονται σε καθημερινή βάση και εξήγησε στους σπουδαστές το πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτού του ιδρύματος.

Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης απαντήθηκαν πληθώρα ερωτήσεων των σπουδαστών, ενώ τη φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο φωτογράφος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Πέτρος Ανδρεάδης.

Λίγα λόγια για την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»:

«Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή είναι Ειδικώς Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή», στην Αργυρούπολη, προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε 240 παιδιά, εφήβους και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.»

Σπούδασε Εργοθεραπεία στη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!