Το Σάββατο 27 Μαΐου, ολοκληρώθηκε το πρωτοποριακό σεμινάριο Ηλεκτρική & Υβριδική Κίνηση Οχημάτων στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τη 1η Σχολή Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας στην Ελλάδα.

Σπουδαστές και επαγγελματίες της Μηχανολογίας εκπαιδεύτηκαν στις εξειδικευμένες αρχές της Ηλεκτροκίνησης και της Υβριδικής τεχνολογίας, που οφείλει να γνωρίζει ένας μηχανικός οχημάτων νέας γενιάς.

 

 

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες γνώρισαν τους τύπους των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, τα είδη των κινητήρων τους, των συσσωρευτών και της ηλεκτρονικής διαχείρισης ενέργειας, ενώ παράλληλα διδάχθηκαν τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας που θα πρέπει να λαμβάνονται, πριν και κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης, ελέγχου και διάγνωσης.

Εισηγητές του εξειδικευμένου σεμιναρίου ήταν οι καταξιωμένοι καθηγητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Νικόλαος Αρκουλής, κ. Κυριάκος Ξανθάκος και κ. Νικόλαος Μπαϊκούσης.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στις νέες τεχνολογίες οχημάτων, στοχεύει στην προετοιμασία εξειδικευμένων μηχανικών, ικανών να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και στις εξελίξεις στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Σπούδασε Τεχνικός Μηχανοτρονικής στη Νο1 Σχολή Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!