Ο Τομέας Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει έμπρακτα στην βιωματική μάθηση όλων των σπουδαστών, εντός και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας, με ποικίλες δράσεις εξωστρέφειας.

Μέσα στον Δεκέμβριο, τα τμήματα του Τομέα Αισθητικής και Ομορφιάς της Αθήνας, του Περιστερίου και της Αγίας Παρασκευής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποιήσαν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους αισθητικής και spa, εντός Αττικής.

Στόχος των δράσεων της Σχολής Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, είναι όλοι οι σπουδαστές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι να εφαρμόσουν τη θεωρητική εκπαίδευση στην πράξη.

 

 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, οι σπουδαστές 3ου εξαμήνου του Τομέα Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Περιστερίου, επισκέφθηκαν το Calma Spa Athens.

Αφορμή της συγκεκριμένης επιμορφωτικής επίσκεψης ήταν το μάθημα των αρχών μάλαξης που διδάσκονται σε αυτό το εξάμηνο. Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η κα Αναστασία Κουλουμπίνη, καθηγήτρια του Τομέα Αισθητικής.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο ιδιοκτήτης του Calma Spa Athens, κ. Δημήτρης Σάββας, εξήγησε την αξία του hammam και του μασάζ

 

Κατά την παρουσία των σπουδαστών μας στο spa, ο ιδιοκτήτης του Calma Spa Athens, κ. Δημήτρης Σάββας, μύησε τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στα μυστικά του hammam και του μασάζ. Μίλησε γενικά για τα είδη μασάζ και για την κινέζικη ιατρική, καθώς και τους μεσημβρινούς του σώματος. Ανέλυσε επίσης στις σπουδάστριες τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ και τη σπουδαιότητα της συνολικής ευεξίας που μπορεί να προσφέρει σε έναν άνθρωπο.

Έπειτα από κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, δύο σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα τελετουργικό αυθεντικού, παραδοσιακού χαμάμ!

 

Οι τυχερές σπουδάστριες της Σχολής Αισθητικής απόλαυσαν ένα αυθεντικό παραδοσιακό χαμάμ

 

Οι υπόλοιπες σπουδάστριες παρακολούθησαν το τελετουργικό, ενώ μία άλλη σπουδάστρια, υπό την καθοδήγηση του θεραπευτή, προσέφερε την συγκεκριμένη υπηρεσία σε συμφοιτήτριά της.

 

Αναμνηστική φωτογραφία των σπουδαστριών μας μετά την επίσκεψη στο Calma Spa Athens 

 

 

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, οι σπουδαστές 3ου εξαμήνου του Τομέα Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, επισκέφθηκαν τον υπέροχο χώρο του wellness spa του Elia hotel Ermou.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Ξενοδοχείο Elia Ermou Hotel

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία, μαζί με τις καθηγήτριες Αναστασία Κουλουμπίνη, καθηγήτρια του Τομέα Αισθητικής, και Φωτεινή Παπαγεωργίου καθηγήτρια του Τομέα Αισθητικής άκρων, να επισκεφτούν το Wellness Spa του Elia Ermou Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης των μηχανημάτων από την κα Ιωάννα Κολιτσοπούλου, Spa Manager του Wellness Spa

Στον χώρο υποδέχτηκε και ξενάγησε τους σπουδαστές η Spa Manager, κα Ιωάννα Κολιτσοπούλου, η οποία ανέλυσε τις υπηρεσίες που παρέχουν στον χώρο του Wellness Spa, καθώς και τα πρωτόκολλα που ακολουθούν.

Επίσης, έγινε επίδειξη του τρόπου λειτουργίας και χρήσης των υπερσύγχρονων μηχανημάτων που διαθέτουν στον χώρο.

Ομαδική φωτογραφία στον αίθριο χώρο του Elia Ermou Athens Hotel

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, οι σπουδαστές 3ου εξαμήνου του Τομέα Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκαν το ινστιτούτο αισθητικής ANV Skincare στην Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης των σπουδαστών στους χώρους του ANV Skincare στην Κηφισιά

Η ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου ANV Skincare, κα Νίκη Βουδούρη, η οποία είναι και σπουδάστρια του τμήματος Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ξενάγησε τους σπουδαστές στους χώρους του Ινστιτούτου. Μαζί με την Υπεύθυνη αισθητικό παρουσίασαν στους σπουδαστές πρωτόκολλα θεραπειών προσώπου και μασάζ σώματος.

Η κα Νίκη Βουδούρη παρουσίασε αναλυτικά στις σπουδάστριες τις θεραπείες προσώπου και τις τεχνικές μασάζ 

 

 

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Γιατρούς , Διατροφολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Σπούδασε Αισθητική στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 

Ακολούθησε τη Facebook page του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και μείνε ενημερωμένος για όλες τις δράσεις του Τομέα Αισθητικής & Ομορφιάς

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!