Η Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δήλωσε το παρόν στο Job Festival 2022 που διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από την Skywalker στο Ζάππειο Μέγαρο στις 18 & 19 Νοεμβρίου!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποστήριξε για μία ακόμα χρονιά το Job Festival, στηρίζοντας έμπρακτα τo όραμά του για μία κοινωνία όπου είναι οι νέοι επαγγελματίες σταδιοδρομούν και προοδεύουν.

 

 

Το #JobFestival επρόκειτο για το πληρέστερο φεστιβάλ εργασίας στην Ελλάδα, με βασικό του σκοπό την σύνδεση εργοδοτών και επιχειρήσεων με υποψήφιους εργαζόμενους μέσα σε ένα υποστηρικτικό, ενημερωτικό και επίκαιρο περιβάλλον.

Εκεί, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις εταιρίες που τους ενδιαφέρουν, είτε μέσω συνέντευξης εργασίας, είτε μέσω σύντομης συνομιλίας και κατάθεσης του βιογραφικού τους στους εταιρικούς εκπρόσωπους.

 

 

Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν αναλάβει το κομμάτι του Business Photoshooting, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του Διευθυντή του Τομέα Τεχνών, κ. Ιωάννη Βαρούτη. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό και το LinkedIn Profile τους, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και αναβαθμίζουν την συνολική εικόνα τους!

Μεταξύ άλλων, μέσα στο διήμερο πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις, όπως  συνεντεύξεις, workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και πολλές χρήσιμες παράλληλες δράσεις: διόρθωση βιογραφικών σημειωμάτων των ενδιαφερομένων, συμβουλές επαγγελματικού dress code κ.α.

 

Σπούδασε Φωτογραφία στη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Δες τα σεμινάρια Φωτογραφίας που υλοποιεί το ΚΔΒΜ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!