Οι σπουδαστές Γ’ εξαμήνου της ειδικότητας Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Stanley Hotel,  στο κέντρο της Αθήνας, στις 19 & 20 Ιανουαρίου.

Το Athens Stanley Hotel αποτελεί ένα ιστορικό ξενοδοχείο 4 αστέρων και ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Διαθέτει το μεγαλύτερο rooftop ξενοδοχείου στην Αθήνα με πάνω από 1.500 τετραγωνικά μέτρα χώρου, πισίνα, μπαρ, γυμναστήριο, σάουνα, καθώς και υπαίθριο εστιατόριο.

 

Εικόνες από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Stanley Hotel στο κέντρο της Αθήνας

 

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς επίσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους HOD (Head of Departments) όλων των λειτουργικών τμημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συζητήθηκαν οι συνθήκες εργασίας, αλλά και πώς αυτές επηρεάζονται από την παρούσα κατάσταση του Covid-19.

Επιπλέον, αναλύθηκαν οι προβλέψεις για την επερχόμενη τουριστική σεζόν αλλά και τις παραμέτρους που πιθανόν να την επηρεάσουν.

 

Στιγμιότυπα από την ξενάγηση των σπουδαστών του ΙΕΚ Τουρισμού στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου

 

Στόχος του ΙΕΚ Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης με κεντρικό άξονα την βιωματική μάθηση, μέσω δράσεων εξωστρέφειας, για την κατάρτιση και δικτύωσή τους με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου.

 

Σπούδασε στην Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ


Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Facebook και μείνε ενημερώμενος για όλες τις δράσεις του Τομέα

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!