Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας, σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Στα πλαίσια των δράσεων εξωστρέφειας της Σχολής Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,  επιδιώκεται η συνεχής παρουσία σε μεγάλες ομαδικές εκθέσεις που συνεισφέρουν στην βιωματική εκπαίδευση των σπουδαστών, αλλά και στη δυνατότητα προβολής του αξιόλογου έργου τους. Η έκθεση φωτογραφίας PHOTOVISION 2022 αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τη Φωτογραφική Ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ώστε να παρουσιάσει ένα ακόμα δείγμα δουλειάς, υψηλού επιπέδου!

Η 14η PHOTOVISION | The Day After, πραγματοποιήθηκε  8 – 10 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (πρώην Tae Kwon Do), υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Η έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχε τον τίτλο SQUARES, δημιουργώντας άτυπα μία οπτική από το interface του Instagram, αποδεικνύοντας ότι το τετράγωνο καδράρισμα ταιριάζει απόλυτα σε μία σύγχρονη φωτογραφία!

 

Οι επισκέπτες θαύμασαν την έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Η παρουσίαση ενθουσίασε συμμετέχοντες και επισκέπτες, ενώ είχαν την ευκαρία να παρακολουθήσουν ένα live on stage photoshooting, στον εκθεσιακό χώρο της Photovision 2022 με θέμα ένα πολύ δημιουργικό πορτραίτο, σε συνεργασία με την εταιρεία OLYMPUS (OM SYSTEMS).

Επιμελητής της Έκθεσης ήταν ο κ. Ιωάννης Βαρούτης, Head Professor της Σχολής Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ενώ την επιμέλεια του μακιγιάζ του μοντέλου ανέλαβε  η κα. Ελεάνα Δημοπούλου, καθηγήτρια της Σχολής Αισθητικής.

 

Κατά τη διάρκεια του live on stage photoshooting, υπό την καθοδήγηση του κ. Ιωάννη Βαρούτη

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου, για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα να παρακολουθήσουν πληθώρα δράσεων και εκδηλώσεων δίνοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ένα διαδραστικό κόσμο, έχοντας ως επίκεντρο τη φωτογραφία, το βίντεο και την εκτύπωση.

 

Αριστερά: Προετοιμασία του μοντέλου από την κα. Ελεάνα Δημοπούλου,  Δεξιά: Ομαδική φωτογραφία της ομάδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – κα. Σοφία Μελαμπιανάκη, κα. Ελεάνα Δημοπούλου, κ. Ιωάννης Βαρούτης

 

Στην έκθεση συμμετείχαν οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ:

Ανδρεάδης Πέτρος, Ανδρονίκου Μαρίνα, Αράπη Σταυρούλα, Βαρούτης Ιωάννης, Δημακόπουλος Ηλίας, Θεοδώρου Σπύρος, Κεσσίδης Κωνσταντίνος, Κογχυλάκη Μαρίνα, Κοστούρι Μπέτα, Κοτρίκλας Γιάννης, Κουζούπης Κωνσταντίνος, Κούτσικος Βασίλης, Κυπριώτη Δήμητρα, Κυριακίδης Σπύρος, Μπάμπιν Αντόν, Μπουντούρη Νίκη, Μποντούρι Κλαούντια, Παμπουκιάν Άννα, Πατσιάς Στέλιος, Τερζόγλου Δέσποινα, Τσέτσου Έφη, Χριστοδούλου Χρήστος.

 

Πληθώρα επαγγελματιών Φωτογραφίας πήραν μέρος στο live on stage photoshooting, σε συνεργασία με την εταιρεία OLYMPUS (OM SYSTEMS)

 

Σπούδασε Φωτογραφία στη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες όλες τις φωτογραφίες από την έκθεση στο σχετικό album στο Facebook

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram και μείνε ενημερωμένος για όλα τα νέα μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!