Η Σχολή Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει συνεχώς στην βιωματική μάθηση των σπουδαστών, προσφέροντας ουσιαστική εκπαίδευση, εντός και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας.

Στοχεύοντας στην πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών Μηχανοτρονικής σε θέματα ελέγχου ΚΤΕΟ, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους ΚΤΕΟ.

 

Επίσκεψη των σπουδαστών του 3ου εξαμήνου Μηχανοτρονικής Περιστερίου στο ΚΤΕΟ Χολαργού

 

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές του 3ου εξαμήνου Μηχανοτρονικής Περιστερίου, επισκέφτηκαν το ΚΤΕΟ Χολαργού, όπου ο υπεύθυνος του ΚΤΕΟ και καθηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κος Ξανθάκος Κυριάκος, διεξήγαγε το μάθημα «Επισκευή και Συντήρηση Αυτοκινήτου».

Αναλυτικότερα, παρουσίασε όλα τα βήματα που είναι απαραίτητα να γίνουν προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος ενός οχήματος. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συμμετέχουν στους ελέγχους μαζί με τους τεχνικούς σε επιβατικά ΙΧ αλλά και σε βαρέα οχήματα.

Έπειτα, ο συνοδός καθηγητής, κος Νικολόπουλος Ηλίας, στα πλαίσια του μαθήματος “Προετοιμασία ενός Οχήματος για Έλεγχος σε ΚΤΕΟ στο Συνεργείο“, ανέλυσε στους σπουδαστές τον έλεγχο που προετοιμάζει το όχημα για απρόσκοπτη διέλευση του από ΚΤΕΟ, χωρίς εκπλήξεις για τον ιδιοκτήτη.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των σπουδαστών Μηχανοτρονικής 1ου εξαμήνου, Αθήνας και Περιστερίου, στο Mr. ΚΤΕΟ

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν, επίσης, οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής 1ου εξαμήνου Αθήνας και Περιστερίου στο ιδιωτικό KTEO Mr. ΚΤΕΟ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία του καθηγητή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ελεγκτή οχημάτων του Mr KTEO, κ. Κοσμόπουλου Παναγιώτη.

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες του Τεχνικού ελέγχου ενός οχήματος και πραγματοποίησαν και οι ίδιοι Τεχνικό Έλεγχο σε ένα όχημα σπουδαστή.

Σπούδασε Τεχνικός Μηχανοτρονικής στη Σχολή Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!