Ημέρες Καριέρας

Οι Ημέρες Καριέρας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που διοργανώθηκαν για ακόμη μια χρονιά από το Γραφείο Σταδιοδρομίας, αποτελούν αναμφισβήτητα τη σημαντικότερη εκδήλωση για όλους τους σπουδαστές του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Οι Ημέρες Καριέρας 2019 πραγματοποιήθηκαν 21-24 Ιανουαρίου 2019 στο campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ προσέλευσης! 4 ημέρες αφιερωμένες στον Τομέα του Τουρισμού! Πλήθος συνεργαζόμενων εταιρειών έδωσαν το παρών με κατατοπιστικές ομιλίες και παρουσιάσεις. Δύο ημέρες συνεντεύξεων έδωσαν στους υποψήφιους το … «εισιτήριο» για πρακτική άσκηση ή μόνιμη εργασία!

Όπως φάνηκε σε πρόσφατη έρευνα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για τις Τάσεις στη Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ο Τουρισμός βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των νέων, κυρίως λόγω της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, που ενισχύεται από ενέργειες όπως η πρακτική άσκηση και οι Ημέρες Καριέρας.

Διάβασε τα 4 πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για Ημέρες Καριέρας 2019 και δες όλα τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί:

  1. Περισσότερες από 370 Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις εμπιστεύονται το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για την εύρεση σπουδαστών για πρακτική ή και μόνιμη εργασία.
  2. Στις Orientation Days που πραγματοποιήθηκαν στις 21 και 22 Ιανουαρίου, συμπληρώθηκαν 8 ώρες παρουσιάσεων σχετικών με τον κλάδο και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλητές από 7 συνεργαζόμενες εταιρείες (Atlantica Hotels & Resorts, Grecotel Hotels & Resorts, Cnic Hotels, Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Wyndham Hotels & Resorts, Hotel Brain, Tresor Hotels & Resorts-Hip Collection).
  3. Κατά τις 10 ώρες συνεντεύξεων, 145 εκπρόσωποι συνεργαζόμενων εταιρειών φιλοξενήθηκαν στο campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. Γνώρισαν προσωπικά και συνομίλησαν με όλους τους υποψήφιους σπουδαστές.
  4. To 98% των σπουδαστών του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που συμμετείχαν στις Ημέρες Καριέρας 2019 έκλεισαν πρακτική ή μόνιμη εργασία στην εταιρεία της επιλογής τους.

 

Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Επικοινώνησε με το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.