Σπουδάζεις Κομμωτική και παρακολούθησες το Webinar L’anza Healing Christmas styling: 2 χτενίσματα step by step? Τότε αυτό σίγουρα σε ενδιαφέρει! 

Διαγωνισμός “Your Christmas Hairstyle” από την ESP Hellas & το IEK DELTA

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και η ειδικότητα κομμωτικής, σε συνεργασία με την ESP Hellas, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις μία σειρά L’anza healing από την εταιρεία ESP-HELLAS και 1 κούκλα πρακτικής εξάσκησης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram, ανέβασε την ιστορία σου (story) με τη δική σου πρόταση για Christmas Hairstyle, κάνε mention @esphellas και @iekdelta και διεκδίκησε το μεγάλο δώρο!

Πάρε Μέρος στο Διαγωνισμό εδώ

Για τη φωτογραφία που θα ανεβάσεις πάρε έμπνευση από τα χτενίσματα που παρακολούθησες στο webinar L’anza Healing Christmas styling: 2 χτενίσματα step by step! 

Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αξιολόγησης όλων των συμμετοχών από την Κριτική μας Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  • Δημήτρης Καρούλιας, Instructor Κομμωτικής IEK DELTA
  • Θωμαΐς Μυτακίδου, L’anza Project Manager, Esp Hellas

Τα κριτήρια της αξιολόγησης είναι:

  • Η πρωτοτυπία του θέματος,
  • Η παρουσίαση του θέματος &
  • Η σύνδεση του θέματος με τα Χριστούγεννα

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού, από την οποία θα προκύψει ένας (1) νικητής.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από 18 Δεκεμβρίου 2020 έως 23 Δεκεμβρίου 2020 (και ώρα 23:59 μ.μ.) και ο νικητής θα ανακοινωθεί έως τις 24 Δεκεμβρίου 2020.

Tip: Μπορείς να ανεβάσεις όσες φωτογραφίες (stories) θέλεις!
Μην ξεχνάς ότι το προφίλ σου στο instagram πρέπει να είναι δημόσιο για να μπορούμε να δούμε το story σου.

Δες αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού εδώ

Καλή επιτυχία!

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Γιατρούς , Διατροφολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!

Σπούδασε στο ΙΕΚ Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ