Οι σπουδαστές της ειδικότητας Γραφιστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την Παρασκευή 12 Μαΐου, επισκέφθηκαν το 17o Comicdom CON Athens, την καρδιά των comics και του graphic design, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών.

 

Οι σπουδαστές Γραφιστικής, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Σχολής Τεχνών, κ. Γιάννη Βαρούτη, παρακολούθησαν στο INNOVATHENS τα workshops «Αφήγηση και Παραλλαγές με τη Γλώσσα των Κόμικς» και «Σχεδιάζοντας Χειρόγραφους Χαρακτήρες μιας Άλλης Εποχής» και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών που συμμετείχαν στο event και να ανακαλύψουν τις εξελίξεις στο επάγγελμά τους.

 

 

Με την επίσκεψή τους ήρθαν σε επαφή με την κουλτούρα των κόμικ, τις πρακτικές στη τέχνη της γραφιστικής πριν την έλευση της ψηφιακής εποχής, ενώ είδαν πώς μπορούν μέσα από τα κόμικ να αποδίδουν παραλλαγές και διαφορετικές εκδοχές ιστοριών.

Σπούδασε Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων στη διακεκριμένη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!