Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκέφτηκαν, την Δευτέρα 20 Μαρτίου, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, Food Expo 2023.

Οι καταρτιζόμενοι, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους κα. Λένα Μουράτογλου, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν ανάμεσα στους 1.300 εκθέτες και να ανακαλύψουν πάνω από 50.000 διαφορετικά τρόφιμα και ποτά.

 

 

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συμμετείχαν εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από όλες τις κατηγορίες τροφίμων και πληθώρα βραβευμένων προϊόντων.

Στο Food Expo 2023 σημειώθηκαν 17.000 b2b (business to business) meetings, με 900 Hosted Buyers από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

 

 

Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε ο φωτογράφος της σχολής, κ. Δημήτρης Μανώλης.

Λίγα λόγια για την Food Expo:

Η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης. Αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, ενώ φυσικά αποτελεί και τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Σπούδασε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, InstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!